Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod burger!”
Anmeldelse av People's

People's
Vurdert som nr. 652 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, vi bestilte hver vår type burger på menyen, og alle tre var like gode. Hyggelig betjening og grei priser. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, hanneela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 119 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Vi var to par som var sultne en lørdag kveld, valgte People’s tilfeldig. Kjempegod burritos (el grande) og topp quesadillas. Mye mat. Helt topp service. Under 300,- pr pers inkl deling av en flaske vin. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 356henningb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018

I denne byen hvor høypris-segmentet av burgere tar av, var ikke dette stedet på burger-radaren min da jeg bare stakk innom for en øl. Desto mer gledelig overrasket over resultatet, som jeg kjapt kunne sammenlikne med flere såkalt gourmetburger-steder etter nylige besøk i slike. Og dette var fullt på den høyden! Jeg er kanskje preget av å ha gått uttafor komfort-sonen med en variant tung på chevre og rødbeter, og blitt begeistret av dette i seg selv, men også tilberedelse, presentasjon, smak og etterdønningenes ettersmak- og metthetsfølelse (ikke ALT FOR mett) er noe jeg gjerne vil oppleve igjen.
Dette var en typisk lønningspils-fredag-ettermiddag- med travelt og litt ståkete, men betjeningen holdt koken på en positiv måte. Det betyr at stedet er et fint alternativ for den slags også - om man bestiller gruppebord i god tid, tipper jeg...

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 899daga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fikk en god formiddagslunsj her, rask og hyggelig betjening. Vi spiste club sandwich alle tre, smakt godt, chipsen var sprø og fin. Prisklassen var helt ok.
Min venn spurte etter skummet melk, kelner sa ja. Han kom med melk men viste seg å være lett melk. Tok denne tilbake da min venninne ikke drikker dette.
En fin formiddagstund og mye å se på ut på torget utenfor.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lisunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Rimelig og skikkelig bra mat. Bra beliggenhet for Sentrum Scene og Rockefeller. Prøv burger'n, barbeque and bluecheese. Den er god

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, j0hnatleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på People's, så også på

 

Har du vært i People's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din