“Fisken er fra havet?”

Kjøkken: Norsk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Gjester fra Lofoten spurte hvor lutefisken kom fra og fikk til svar at den var fra havet. Helt uhørt å svare slik om denne kulinariske rett. Kom tilbake å sa den var fra Lofot. Tross alt et greit svar men hvor i Lofoten ??? Fikk heller ikke mer bacon når vi spurte etter mer.... og fisken full av ben
Eneste positive var at vi fikk være inne selv om en av gjestene var under 20

Dato for besøk: november 2018
Takk, Lill-Iren R
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2018

Hei Lill-Iren!
Jeg håper du tar imot vår unnskyldning; dette er ingen måte noen av våre servitører skal svare på spørsmål om våre råvarer!
Din tilbakemelding vil bli videresendt til restaurantsjefen.

Hilsen Amundsen

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Når man jobber i servicebransjen handler det om å ta vare på de riktig gjestene til riktig tidspunkt, Relevans, menneskekjennskap, raushet og et smil gjør forskjellen på en opplevelse på en pub. Dessverre viste kveldens verter at det ikke alltid er raushet som er en styrke her.
Lykke til videre.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 861kristianr
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2018

Hei Kristian
Veldig leit å lese at du ikke hadde en fin opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på om du kan kontakte oss direkte for en redegjørelse av hva som har skjedd - send gjerne en e-post til driftsjef@amundsenspiseri.no.

Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Til å være en brun pub vil jeg si at maten er godt over snittet og servicen var utmerket. Vi var her på en søndag så det var ikke fult men det regner jeg med at også reflekteres i bemanningen. Øl utvalget var utmerket og gode anbefalinger. Kan sterkt anbefales i sentrum av Oslo

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Stian H

Tusen takk for fin omtale, Sholmvik!
Velkommen tilbake på en hverdag også :)

Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Var her sammen med en venninne. Vi hadde ikke bestilt bord men siden dette var rett etter arbeidstid så hadde de bord til oss fram til 18.45. Hyggelig servitør som raskt kom å spurte hva vi ville drikke. Vi startet med en øl hver og bestemte oss for Amundsen burger og Fish and chips. Rask levering av mat Det smakte kjempegodt og vår hyggelige kvinnelige servitør fulgte oss godt opp Kom raskt med vin og vann etter bestilling Alt i alt var vi fornøyd. 😀👍 absolutt et sted å anbefale. Dette er et sted vi tidligere også har spist og har ikke noe å klage på i forbindelse med våre besøk her.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, torunnf504
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding, Torunn!

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk service og nydelig tomatsuppe, perfekt å sitte og jobbe, spise lunsj, og for et utvalg av øl👍🏻

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 659leifb
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Tusen takk for flott tilbakemelding, Leif B :)

Hilsen gjengen på Amundsen

Reisende som så på Amundsen Bryggeri & Spiseri, så også på

Har du vært i Amundsen Bryggeri & Spiseri? Del dine erfaringer!