“Tippetur”

Kjøkken: Norsk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Nei dette ble litt trasig opplevelse. Det begynte med øl vi og oste plater å vi koste oss med masse god drikke. Men det ble en brå brå stopp på det hyggelige vi hadde opplevd her. Vi ble rett og slett kastet ut, med den beskjed at vi måtte bli vurdert i forhold til vår oppførsel. Jaja fulle var vi ikke, Joda vi diskuterte kanskje litt høylytt. Men etter at vi har brukt 5-6 tusen på mat og drikke så blir det helt feil å si at vi må vurdere dere. Vi gikk 100 meter bort i gata hvor vi fikk en god mottakelse videre.

2  Takk, 85kjellmac
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Hei 85kjellm.
Jeg vet dessverre ikke hva som har skjedd her, så kan bare beklage om dere føler dere urettferdig behandlet hos oss. Om dere ønsker direkte kontakt med oss er dere velkommen til å sende en e-post til driftsjef@amundsenspiseri.no

Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Stakk innom med noen kollegaer for en øl etter jobb. Flott sted for det. Veldig sentralt i sentrum. Hyggelig å prate uten høy musikk. Godt utvalg i baren. Maten prøvde vi ikke, men sikkert bra.

Takk, Oivind_oivind
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding, Oivind_oivind!
Neste gang håper vi du stikker innom og prøver maten vår også - mange godsaker :)

Ønsker deg en god påske, og velkommen tilbake til Amundsen!

Anmeldt 9. april 2019 via mobile enheter

Var her med kolleger og tok en burger. Amundsen burgeren innfridde. Kunne vært mer chips til men burgeren var meget god

1  Takk, Kåre Inge S
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Kåre!!
Håper vi ser deg her på Amundsen igjen snart; nå har vi åpnet uteserveringen vår med flott petanque-bane og masse moro!

Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Forrige uke i forbindelse med kino besøk med en venn skulle vi spise i forkant av filmen. Da falt valget på Amundsen Bryggeri og Spiseri midt i Oslo mellom rådhuset og spikersuppa. Stedet har en typisk pub aktig sjarm, menyen er enkel og ikke et stort utvalg. Jeg spiste en kylling burger, meget god og anbefales sterkt. Stedet er også kult for deg som liker øl, da de har eget mikro bryggeri. Kul pub med god burger. Hyggelig personale og helt ok priser.

Takk, knutarnek

Hei Knutarnek!
Tusen takk for flott tilbakemelding; den setter vi stor pris på!
Håper vi ser dere igjen her hos oss! Vi har akkurat åpnet vår uteservering med petanque-bane for ekstra kos og hygge:)

Anmeldt 21. mars 2019

På vei til en middag stoppet vi her for ett glass vin. Fullt hus og mye støy (på en torsdag) inne så vi gikk ut og satte oss på uteplassen. Ett glass husets hvitvin kr 94 (ikke spesielt imponerende vin). Stedet har plassering rett ved Rådhuset i Oslo, midt i byen.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 116vivif
HeleneSvensen, Leder  på Amundsen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2019

Takk for tilbakemeldingen, 116vivif!

Reisende som så på Amundsen Bryggeri & Spiseri, så også på

Har du vært i Amundsen Bryggeri & Spiseri? Del dine erfaringer!