“Gode drinker”
Anmeldelse av Aku Aku Tikibar - STENGT

Aku Aku Tikibar
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Flott koselig lokalet med meget gode drinker. Drikker alltid Zoombie som er den sterkeste drinken. Anbefales bare til veldig tørste personer og nettsiden opplyser at bare 1 stk kan kjøpes per person.
Blir fort fullt i helger så vær tidlig ute hvis du vil ha sitteplass.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, frodes197

Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Aku aku er et fantastisk utested på Grünerløkka, der man kan nyte fantastiske drinker eller noe annet godt fra baren. Lokalet er innredet i ekte Kon-Tiki-stil, og har en hyggelig atmosfære. Bartenderne er kledd i fargerike skjorter, og er flinke til det de driver med. Baren har godt utvalg, og om man er usikker kan man spørre de dyktige bartenderne om anbefalinger. Man kan selvsagt få kjøpt kjente og kjære drinker, men aku aku har også mange egenkomponerte drinker som jeg anbefaler å prøve. Drinkene koster i overkant av 130 kroner stk, men de er rause, og både smak og presentasjon er fantastisk. Man kan også kjøpe drink-boller dersom man er flere som ønsker å dele. Aku aku er absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, mariahM8095TZ
Anmeldt 30. oktober 2017

Besøkte stedet en sen lørdag ettermiddag og fikk umiddelbart den gode følelsen. Hyggelig betjening veiledet oss gjennom de forskjellige cocktails og kvaliteten var helt perfekt. Et helt usedvanlig og hyggelig lokale som jeg ikke har opplevet hverken i Norge eller andre steder. Et sted som dekker alle behov for en hyggelig avslutning av en aften.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, torel708
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Ett hygglig litet stælle på løkka, blir lætt trangt vissa kvællar før lokalen e ikke stor men riktigt mysig. Det ligger en del arbeid bak drinkene på lista o det kan ta sin tid så kanske ikke stællet du bør velge viss tiden ær knapp. Men før min del va det vært ventetiden o servicen va bra.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 79mattiasf
Anmeldt 4. juni 2017

Kult lokale, Ok drinker. Personalet jobbet ekstremt tregt og var ikke særlig hyggelige. Var der med min familie, hvor to av oss ble kastet ut fordi de tydeligvis var for fulle og sovnet ved bordet - noe som ikke var tilfelle. Vakten mente at vi hadde fått advarsler om å ikke drikke - noe som heller ikke var tilfelle. Tydelig at de driver aldersdiskriminering da alle over 50 år måtte forlate stedet, mens jeg og kjæresten min i 20-årene, som var mer påvirket av alkohol, var hjertelig velkomne inn igjen.

Dato for besøk: juni 2017
2  Takk, Madeleine H