Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“To kvelder på rad her faktisk!!”
Anmeldelse av Grünerløkka Brygghus

Grünerløkka Brygghus
Vurdert som nr. 345 av 1 552 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Beskrivelse: Gastropub med et stort utvalg øl fra alle verdenshjørner. Brygghuset har 14 øltyper på fat som strekker seg fra de engelske klassikerne til mer utradisjonelle norske og utenlandsk mikrobrygg. I tillegg tilbys 70-100 ulike typer flaskeøl. Til ølet serveres tradisjonell engelsk pubmat og rustikk europeisk husmannskost. Mat og drikke må bestilles i baren. Kjøkkenet har kortere åpningstider enn baren. Grunerløkka Brygghus tilbyr også ølkurs og bryggekurs.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

To kvelder på rad her faktisk!! Trivelig, usnobbete plass, serviceinnstilte ansatte, veldig god mørk øl, med særpreg. Og drinken Tropicana Bjørnar... NYYYDELIG. Takk Bjørnar! Takk til husvertene våre som anbefalte plassen. No e den anbefalt videre!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ninakristinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 103 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Bryggerhuset på Grünerløkka har servert oss nydelig hamburger med fries! Super service fra de ansatte og nydelig øl!:)

Dato for besøk: mai 2021
Takk, HeidiN35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2021 via mobile enheter

Denne virksomheten legger ut hatefulle ytringer på sosiale medier der de forherliger vold. Fortjener ikke kunder.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, _ivindr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Hyggelig og avslappet atmosfære. Bra konsept med øl og smørbrød på planke. Nydelige smørbrød som til og med danskene i vårt selskap godkjente. Veldig gøy å smake de ulike øltypene sammen med maten. Perfekt følge. Når vi i tillegg fikk live musikk kunne det ikke bli bedre.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 91marianneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig pub i typisk britisk stil. Mye utvalg i øl og noe mat på menyen. Lager også sin egen julebrus og har egen juleshandy.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grünerløkka Brygghus, så også på

 

Har du vært i Grünerløkka Brygghus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.