Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig interiør og uteservering/bakgård, men....”
Anmeldelse av Bare Jazz

Bare Jazz
Vurdert som nr. 12 av 66 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Veldig koselig interiør og skikkelig koselig bakgård/uteservering. Personalet bak disken i 2. etasje er hyggelige og serviceminded. Dessverre må man kjempe mot følelsen av ha lyst til å snu før trappen opp dit, for man må ofte passere innehaveren selv og hun virker virker skikkelig muggen. Det blir til at man skynder seg forbi med følelsen av å være like velkommen som en fremmed inntrenger i stua. Uff!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Liv J K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 83 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig kult lokale, og uteservering med fin atmosfære. Spiller vanligvis behagelig bakgrunnsjazz. De siste gangene jeg har vært der har det dessverre vært mer slitsom musikk og /eller så høy musikk at vi har rømt etter kort tid.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, CristineM169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018

For folk mellom 30-60, hyggelig og avslappet sted, imøtekommende person i musikkbaren i første etasje.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anne Grete R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

I en koselig bakgård midt i Oslo sentrum ligger Bare Jazz - en hyggelig liten kafé som spiller jazz og serverer kaffe og øl. Utvalget av bakevarer og sandwicher er dessverre veldig begrenset og kjedelig. Ellers hyggelig betjening og god stemning.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2017 via mobile enheter

En deilig liten bakgård midt i sentrum, behagelig jazz musikk, stille og rolig for å slappe av med noe å drikke og kanskje et kakestykke. Bitte lite inne i 2. Etg, men veldig sjarmerende. Ikke stort utvalg av mat og drikke, men nok til en micro pause. Salg av jazzmusikk i 1. Etg.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Ann-KristinV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bare Jazz, så også på

 

Har du vært i Bare Jazz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din