“Ble frastjålet telefonen av ansatt etter å ha tatt en selfie”
Anmeldelse av Cafe Fiasco

Cafe Fiasco
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. mai 2024 via mobile enheter

Tirsdag 30/4-2024:
Ble frastjålet telefonen av ansatt etter å ha tatt en selfie.
Satt ute og tok en selfie, en ansatt kom da ut og tok telefonen og løp inn i lokalet. Jeg fulgte etter og konfronterte henne, jeg fikk telefonen tilbake når securitas kom og det viste seg at det var meg selv på bildet (selfien). Ufyselig oppførsel og paranoid betjening skal du lete lenge etter. Fikk ikke servering etter dette (jeg hadde jo drukket to øl), men det er helt greit.
Har de noe å skjule, siden de er så paranoide når det gjelder å ta bilde der?

Dato for besøk: april 2024
2  Takk, Kenneth V

Anmeldt 22. desember 2023

Igjen et sted som tror dem er over lovverket, dem må lære seg at kontanter er et TVUNGENT betalingsmiddel. Bryter med lovverket med kontant nekt. Må si dem lever opp til navnet. TOTAL FIASCO!

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, Utested R
Anmeldt 16. oktober 2023

Dro for å ta et par øl med en kompis. Når vi prøvde å betale med kontanter, noen som er tvunget betalingsmiddel i Norge å ulovlig for bedrifter i nekte godta, ble vi skjelt ut i baren for å være tullinger som visstnok ikke kan lese. Endte med at bartender skjelte oss ut å ydmyket oss foran alle menneskene som satt der å insisterte på at de hadde lov til å nekte ta imot kontanter.

Etter å ha lest meg ordentlig opp i ettertid er jeg nå 100% sikker på at de bryter loven, å selv om de hadde tatt imot kontanter var måten bartenderen oppførte seg på helt ufyselig, uakseptabel oppførsel når man jobber i et serviceyrke. 0/10 skal aldri tilbake dit.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Vacation49876910204
Anmeldt 26. september 2023

Nedpissa toaletter. Borderline rasistisk ovenfor en av reisefølge. Generelt nedlatende når man skulle bestille, som om de solgte gull eller vann i ørkenen

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Martin A
Anmeldt 19. mars 2023

Uprofesjonell og frekk betjening. Kom dit klinkende edru og det første de spør om er: hvordan er formen din. Da jeg forklarte at jeg ikke hadde drukket noenting kom flere oppfølgingsspørsmål.
Etter 3 pils ble vi kastet ut fordi en av oss satt og leste på mobilen og da mente de han satt å sov. Overhode ingen erfaring med verken å «lese» eller behandle en kunde. Ble nok mitt siste besøk på denne puben.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, T3883DQninam

Reisende som så på Cafe Fiasco, så også på

Har du vært i Cafe Fiasco? Del dine erfaringer!