“Flott kveld med god mat og show!”
Anmeldelse av Wallmans Oslo

Wallmans Oslo
Vurdert som nr. 235 av 2 121 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 795 - kr 1 845
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Her på Wallmans gjør vi alt for at du som gjest skal få kjenne den magien som vår hverdag består av, og hos oss kommer du usedvanlig nært våre artister. Møtet mellom deg og artistene skaper det magiske øyeblikket som gjør kvelden ekstra minneverdig, for hos oss er også artisten din helt egne servitør! En helaften på Wallmans Oslo er som å åpne en pakke fylt med uventede overraskelser. 11 shownummer kommer til å avløse hverandre gjennom et fire timer langt måltid - og alt er nøye planlagt for å gi deg og dine den perfekte kvelden ute! Når man entrer Wallmans så sitter man ikke i en vanlig restaurant, men man befinner seg praktisk talt på scenen. Hver eneste lille del av vårt lokale regnes som en scene, der ikke bare artistene har en hovedrolle, men også du som vår gjest. Vi gleder oss til å se deg!
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Dette var julepresang fra barna. Så er var vi seks personer. Barn, svigerbarn og kone mor.
Flott kveld, bra plassert bord, og hele kvelden ble krydret med flott sang og dans. Må også nevne god mat og drikke. Jeg valgte fisk med øl pakke til. Godt!
Hyggelig betjening, bra service nivå og gode underholdere. En kveld for minneboka.

Dato for besøk: oktober 2020
6  Takk, Dag S

Anmeldt 14. september 2020

Det positive: Danserne og artistene var kjempeflinke. Maten var helt ok.
Betjeningen/servitør var effektiv og hyggelig, og vi manglet ingenting.

Det negative: Vi satt helt øverst, i et hjørne. Vi hadde GULL-billetter til 1250 per stk, og det er tydeligvis det dårligste valget(?), selv om prisene er temmelig høye. Det burde vært mulig å få opp salkart når man bestiller, slik at de som er tidlig ute med å booke kan velge hvor de vil sitte, og at det ikke føles helt vilkårlig hvor man sitter. Jeg måtte lene meg fram for å se, og bøye meg til siden for lampa, og kunne ikke flytte stolen min pga koronarestriksjoner. Fra der vi satt, med utsikt over alle andre og scenen helt nederst, føltes det litt som å være på showet på Danskebåten. Og det er jo hyggelig, men til en helt annen pris.
Det er også negativt at du ikke får en mugge vann for å få vann til vinen når du bestiller en vinpakke. Man må i stedet kjøpe vann i flasker ved bordet.

Jeg kunne godt ha dratt hit igjen, men da ville jeg ha sittet litt mer sentralt, og være en del av stemningen, ikke bare se på alt fra et hjørne ovenfra.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Gunhild A
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Det er sjarm å være tilstede. Koselig kveld. Vi har vært på noe forestillinger de siste årene, og syntes ikke årets var av de aller beste. Men det er alltid koselig kveld.

Dato for besøk: mars 2020
3  Takk, MetteNorway76
Anmeldt 6. mars 2020

Etter å ha vært på Wallmanns i København var forventningene høye til kvelden. Skulle ikke tro det var samme konseptet!! Her var det plukket en gjeng med svensker med et lite påfyll av nordmenn, som framførte et dårlig afterski konsept. Det hele ble framført med dårlig rytme og kald lite velsmakende meny. Aldri mer Oslo Wallmanns.

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, hildegunnr2020
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

For et fantastisk konsept! Her er det underholdning fra man kommer til man drar og av særdeles god kvalitet! Maten er 10 av 10 og servitørene er fantastiske. Har man ikke vært på wallmans så bør man absolutt booke bord når man er i Oslo 👏👏

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Birgitte K

Reisende som så på Wallmans Oslo, så også på

Har du vært i Wallmans Oslo? Del dine erfaringer!