“Bittelite hus med spennende utstillinger og en herlig cafe”

Albin Upp Gallery & Art Cafe
Vurdert som nr. 912 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 6. januar 2019

Et av Briskebys (på Frogner) mest sjarmerende steder. Et innholdsrikt minigalleri, og en god og sjarmerende cafe. Salaten med lun chevre anbefales varmt! Om sommeren kan man spise ute i den lille hagen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Ellen D

Anmeldt 31. mars 2017 via mobile enheter

Første gangen jeg var her var sammen med mannen min. Vi ble tatt godt imot, fikk veldig god service og maten var topp. Et par uker senere så tok jeg med hele familien min, men da ble vi møtt av en annen dame som var alt annet enn hyggelig. På nettet og på døra så sto det at cafeen åpner kl 1130. Vi gikk inn døra 1150 og ble møtt av et surt blikk og spørsmål om vi lurte på noe. Da jeg spurte etter et bord fikk jeg beskjed om at det ikke var åpent. Jeg fortalte da at det står 1130 på hjemmesiden og på inngangsdøra. Jeg får da beskjed om at dette ikke stemmer. Hun spør da sin kollega og servitør om de har mulighet til å ta imot 5 stk og vi får tildelt et bord. Da servitøren kommer med menyene så får vi beskjed om at alle burde bestille det samme for kjøkkenet er så lite. Vi får ikke tilbud om å bestille drikke og må selv be om dette etter å ha ventet i ca ti minutter. Etter at vi har fått maten så er det ingen som kommer innom bordet vårt igjen og det var kun et annet bord med gjester i cafeen. Vi må igjen be om å få bestille mer drikke. I det ene chevresalaten så hadde chevren fortsatt papir på. Da vi sa i fra om dette, etter at vi hadde spist, så får vi ingen beklagelse eller unnskyldning. I løpet av tiden vi var der så var det ingen som spurte om maten var bra, om vi trengte/ønsket å bestille noe og vi fikk ikke et eneste smil. Vi følte oss veldig uvelkomne for å si det mildt. Noe som er veldig synd da førsteinntrykket var så utrolig bra og dette kunne lett ha blitt et stamsted. Utrolig uprofesjonelt personale!

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, CarineE67
Anmeldt 27. mars 2017

Et svært hyggelig og koselig sted å besøke. Flotte omgivelser. Veldig flotte lokaler innvendig. Vi fikk et bord ute på gaten, men i solen, som gjorde det til et helt supert bord/opphold. Det tok dog lang tid før vi fikk service, og som fremsto veldig stresset (pga. mye folk/bestillinger sa hun), men som var hyggelig nok. Uansett, fikk vi rask servering når vi først fikk bestilt. Kommer gjerne tilbake pga. stedet fremsto veldig koselig og hyggelig.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Svein-Erik B
Anmeldt 11. mars 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig kafe med mye sjel / særpreg. Passer perfekt for et kafebesøk med venner. Variert lunsjmeny - spiste dagens suppe. Bestilte bord siden vi var 5 stk på en lørdag, det er nok anbefalt å bestille bord hvis man er såpass mange og det er lørdag.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, andrebli
Anmeldt 16. februar 2017

Vi var på besøk i det flotte galleriet som hadde både en fotoutstilling og en maleriutstilling i trappen inn til cafeen. De charmerende omgivelsene i det moderniserte galleriet og i den gamle boligen som har blitt gjort om til cafe er en perfekt ramme om den kulturelle og historiske perlen dette er. Til lunchen etter gallerirunden ble vi tatt i mot som hedersgjester. Chevre-salaten og den indiske suppen smakte utmerket . Mat og service var topp. Det eneste minus var at vi måtte gå på kjøkkenet for å be om regningen.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, GeirAK

Reisende som så på Albin Upp Gallery & Art Cafe, så også på

Har du vært i Albin Upp Gallery & Art Cafe? Del dine erfaringer!