Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stivnet gulost ”
Anmeldelse av Ullevalseter

Ullevalseter
Vurdert som nr. 840 av 1 570 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Jeg spurte om rundstykke var nysmurt, noe det iflg vedkommende bak disken bekreftet. Da jeg så nærmere på det var osten inntørket og hard. Sa i fra om dette og fikk et nysmurt rundstykke. Det gamle ble lagt tilbake i disken. Vann måtte jeg hente i springen i gangen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, KristinB850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 27 anmeldelser

Anmeldt 13. mars 2018 via mobile enheter

Nei det mangler noe når jeg ikke stopper på Ullevålseter når jeg er ute på skitur. En varm kopp sjokolade og et halvt rundstykke, en vaffel eller kanelbolle gir krefter og lyst til å gå videre. Takk for at dere finnes!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Ingar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Dette stedet er som balsam for sjelen, det være seg om det er sommer eller vinter.
Har du ikke vært her tidligere så burde du absolutt legge turen innom.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, dagfr0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2018

40 år siden sist, men lite har endret seg på Ullevålseter. Kanskje er det heller ikke nødvendig: Veldig koslig etter en skitur fra Sognsvann eller Frognerseteren å sette seg i det brune interiøret. Gjerne foran peisen med en god solbærtoddy, vaffel eller gulrotkake. Skolebrødet var deilig klissete, kanskje i overkant deigete. Prisnivået er kanskje litt høyt.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Skippers1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Superhyggelig sted med fin turløype både sommer som vinter. Beste som er er tidlig tur opp å spise frokost der når de åpner i helgene. Deilig rundstykker kanelboller vafler og suppe. Veldig hyggelig og fin tradisjonsrik atmosfære. Skikkelig sportsstue

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ullevalseter, så også på

 

Har du vært i Ullevalseter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.