Verste stedet jeg noen sinne har vært, ufine folk som jobber der. Hadde booket bord hvor vi skrev navnet vårt sammen med adresse 3 uker før arrangementet, fikk svar samme dag som eventet etter gjentatte forsøk på å få svar fra dem. Personal var ufine på mail. Da vi ankom lokalet fikk vi plass ute, det regnet og det var kaldt. Av nysgjerrighet spurte vi folk når de booket bord, de svarte med at de booket siste liten(samme dag). Fette ødela hele opplevelsen, vi booker bord lenge før for å få gode plasser men så blir vi plassert på den verste plassen sammen med folk som booket samme dag som arrangementet. Da vi spurte personal fikk vi «ja sånn er det bare» som svar og et stygt blikk. Født og oppvokst i Norge og dette var første gang i mitt hele liv jeg hadde følt meg diskriminert og sett ned på. Vet ikke om det var på grunn av vår hudfarge eller om de tenker at mørkhudet folk har dårlig råd og det er bad for business. Har hørt dette fra flere andre tidligere men nektet å tro at folk oppførte seg slik i 2021. Kommer aldri til å dra på det stedet, og hvis du/dere skal dit og ikke har et etnisk norsk navn, anbefaler å skrive et falsk navn så dere ikke blir plassert på verste plassen.