Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“FANTASTISK FLOTT OG HYGGELIG STED MED GOD MAT !!!”
Anmeldelse av Skjennungstua

Skjennungstua
Vurdert som nr. 455 av 1 600 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2020

Her har vi vært mange ganger i sommer og det er like hyggelig hver gang.
Han som driver stedet er en "grepa" kar
Her får du verdens beste hønsesuppe og vegetar lasagne i tillegg
til supergode kanelboller og andre deilige kaker . Alt er selvsagt hjemmelaget .
Vi anbefaler alle å ta seg en tur ( eller flere) hit og vi kommer garantert tilbske

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ROY1952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 20 anmeldelser

Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Det er alltid ferskere bakevarer på Skjennungstua og når været er så pent som i dag er det en fryd. Gleder meg til flere turer hit før snøen smelter

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Ingar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2017 via mobile enheter

Her får du meget gode boller og smørbrød samt kaffe eller mineralvann i hyggelig omgivelse. Det kreves litt å komme hit men turen er verd det. Du treffer også hyggelige turfolk og vennlig personalet. Ta turen hit du også !

Dato for besøk: november 2017
Takk, BAARDSETH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2016

Skjennungstua ligger sånn akkurat passe tilgjengelig fra de faste utfartsstedene til Nordmarka. Gode veier, også nogen lunde passelig for barnevogner og rullestoler. En av de mest besøkte hyttene året rundt i den flotte- og vakre Nordmarka. Hytte lignende og veldig koselig inne som ute. Spesielt hyggelig- og intimt når peisen brenner! Har fantastiske vafler, store kanelboller, smørbrød og suppe etc. - alt hjemmelaget, samt fantastisk brød til salgs. Stor uteplass i solen, med ca. 15 krakker, og flott panorama utsikt. Litt dårlig do, men et stort pre at de har en liten ubetjent integrert salgsbod, samt bonus for at hundene har fått sitt eget losji rom! Anbefales! d:o)

Dato for besøk: oktober 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016

Fantastisk lunt og koselig sted i marka med en fin plassering. Bra atmosfære, god mat og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2016
Takk, Oppdagelsesreisende
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skjennungstua, så også på

 

Har du vært i Skjennungstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din