Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rip off - latterlig små porsjoner til stive priser!”
Anmeldelse av Gressholmen Kro

Gressholmen Kro
Vurdert som nr. 418 av 1 504 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 50 - USD 300
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte middag, og det var absolutt ikke verdt pengene! Maten var grei, men porsjonen de kalte hovedrett var på størrelse med en forrett. Totalt rip off, og du er garantert sulten når du drar.

Når det er sagt, stedet er nyoppusset og hyggelig, med fin terrasse og uteservering. Så kjøp gjerne en is (de har et lite utvalg diplomis fra disk), men ta middagen et annet sted!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, MarieBSvendsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 48 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Kort båttur fra Aker Brygge, med avganger 2 ganger i timer.
Vi hadde reservert bord for ca 20 personer for sommerfest med jobben. Vi satt ute under tak i nydelige omgivelser. Grønt og med utsikt over skjærgården. God mat og veldig hyggelig service. Og en sjarmerende utedo en liten gåtur unna mot sjøen. Dette var virkelig en opptur!
Anbefale alle å dra en tur på Gressholmen kro!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Jobben hadde booket stedet lang tid i forveien. Vi fikk være i ett eget delvis avlukket lokale.

Maten var skikkelig god, desserten god men noe høy pris på, og av drikke hadde de lite å velge mellom på kartet og enda mindre tilgjengelig enn det som stod på menyen. Men som sagt, maten var skikkelig god.

Jeg har allerede planlagt ny tur hit, og anbefaler alle en tur enten for mat eller drikke.

Deilig atmosfære som jeg allerede savner!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk bryllupsfest med over 60 gjester i festsalen på Gressholmen kro lørdag 18. mai. Et minne for livet!
Svært profesjonelle og hyggelige Anne Marte Archer og hennes serviceinnstilte kolleger sørget for at salen sto pyntet og klar, det var sprudlende vin til velkomst, velsmakende buffet (lam og lysing!) og gode viner på bordet. Serveringspersonalet var smilende på plass og sørget for smidig og hyggelig servering. Alt gikk etter planen. Værgudene var også vennligsinnede og passet på at regnskyene drev forbi. På forhånd hadde vi også fått se på lokalene og avholdt et planleggingsmøte med Anne Marte. Det er bare å fastslå: Du kan trygt legge neste fest her!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 728gunnarz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig fint sted, fint beliggenhet. Men personalet er små frekke og dårlig service. Vi bestilte reker og blåskjell, fikk 1 liten sitron båt ingen majones. Når vi spurte om mer sitron fikk vi bare en liten sitron båt til.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gressholmen Kro, så også på

 

Har du vært i Gressholmen Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din