“Fint sted, men noe mangler”
Anmeldelse av Gressholmen Kro

Gressholmen Kro
Vurdert som nr. 549 av 2 120 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 535 - kr 3 209
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 21. august 2020

Gressholmen kro er et fint sted!

Jeg fikk med det samme vann uten å be om det, så da sløyfet jeg annet å drikke.

Men jeg hørte fra andre at alkohol er dyrt her, men slik er det jo i Norge.

Jeg ville ha blåskjell, som de reklamerer for, også på nettstedet, men det hadde de ikke. Jeg tok reker med brød og aioli. Godt, men altfor lite brød og aioli i forhold til rekene.

Grei betjening, men flere snakket ikke norsk. For å bestille må man skanne inn en kode med telefonen. Det trekker kraftig ned for min del. Ikke alle har utstyr til det, og det virker upersonlig.

Men jeg kommer nok tilbake!

Dato for besøk: august 2020
11  Takk, Jan T

Anmeldt 4. september 2019

Her er det fint å være! Avslappet atmosfære i idylliske omgivelser. En øl, godt brød, aioli, trengs ikke mer enn det, men reker og blåskjell er ikke å forakte, det heller! Ikke de største porsjonene, koster litt, og i år savnet jeg en skikkelig bra fiskerett, men det koster vel å holde det gående på en øy som denne. Håper dere klarer det, veldig hyggelig å komme tilbake til dere om våren!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 98Kristin
Anmeldt 19. juli 2019

Kort reise fra byen. Guidet venner på øya. Mye historie. Pent vær. Litt vindfull dag. Etter endt tur var kroa stedet for en matbit. Satt utendørs. Leste menyen. Lite utvalg. Så kom kloakkstanken i små porsjoner. Ubehagelig og matlysten forsvant. Forstår ikke at noen kunne spise maten ute. Forlot stedet. Tok båten hjem og dro på Skansen isteden.

1  Takk, Tom Nickelsen G
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte middag, og det var absolutt ikke verdt pengene! Maten var grei, men porsjonen de kalte hovedrett var på størrelse med en forrett. Totalt rip off, og du er garantert sulten når du drar.

Når det er sagt, stedet er nyoppusset og hyggelig, med fin terrasse og uteservering. Så kjøp gjerne en is (de har et lite utvalg diplomis fra disk), men ta middagen et annet sted!

1  Takk, MarieBSvendsen
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Kort båttur fra Aker Brygge, med avganger 2 ganger i timer.
Vi hadde reservert bord for ca 20 personer for sommerfest med jobben. Vi satt ute under tak i nydelige omgivelser. Grønt og med utsikt over skjærgården. God mat og veldig hyggelig service. Og en sjarmerende utedo en liten gåtur unna mot sjøen. Dette var virkelig en opptur!
Anbefale alle å dra en tur på Gressholmen kro!

1  Takk, annelisel661

Reisende som så på Gressholmen Kro, så også på

Har du vært i Gressholmen Kro? Del dine erfaringer!