“Sommerstedet!”

Prisklasse: kr 538 - kr 3 228
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Etter bare ti-femten minutters båttur er man plutselig i en helt annen - og mer makelig anlagt - verden. Her går tiden sakte, og det er ingen ting som haster. Hva passer da bedre enn blåskjell i harissasaus, hvitvin og en god bok? Det blir nok neppe siste gang jeg besøker Gressholmen denne sommeren.

Takk, agnordby

Anmeldt 19. juni 2023

Veldig hyggelig sted med et fint uteområde for å sitte og kose seg i den norske sommer sola, bra valg med drikke og.

Takk, Frida isabel F
Anmeldt 16. juni 2023

Kom kl.15:50, alle bord reservert fra kl.18. Bestilte mat og drikke, måtte forlate bordet kl 16:30!!

1  Takk, Helge P
Anmeldt 20. august 2022

Ventet 30min på ett glass vin og en kaffe, maten var god og kom etter 10min, servitørene tok seg god tid og så ut til å ikke bry seg mye om gjestene, ventet over 40min på en is og brownie.

Dato for besøk: august 2022
3  Takk, sanderb865
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Dette stedet serverte en nydelig Nudel- og Skalldyrsuppe 🌶 inspirert av Thailanske Tom Yum suppe. Perfekt balanse i styrke, smaker, og mye sjømat. Nydelig.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, WernerF136

Reisende som så på Gressholmen Kro, så også på

Har du vært i Gressholmen Kro? Del dine erfaringer!