“Hyggelig og barnevennlig”
Anmeldelse av Skullerudstua

Skullerudstua
Vurdert som nr. 1 302 av 2 123 Restauranter i Oslo
Anmeldt 13. desember 2018

Hyggelig sted, tilrettelagt for både små og store barn, avslappet og koselig atmosfære og mange alternativ på menyen.

1  Takk, AnneLopez

Anmeldt 13. juni 2018

I forbindelse med en minnestund bestilte vi 40 kuverter med snitter til hver i tillegg til mineralvann. Det er de desidert dårligste og mest gnierne snittene vi noensinne har fått servert. Vi måtte lete etter rekene, kun en liten roastbeef skive på siden av hver skive og en bit med brie som dekket ca. 1/4-del av skiva. Helt skammelig!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Henning K
Anmeldt 16. mars 2018

For sporty turer året rundt, er Skullerudstua et glimrende sted å raste. Et hyggelig sporty sted, med god servering, miljø, atmosfære- og betjening. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: februar 2018
Takk, jans0der
Anmeldt 3. november 2017

Har akkurat kommet hjem etter en full seminardag på Skullerudstua. Alt var klart da vi kom, bord+stoler, nydelige oppskåret frukt på fat, kaffe/te/vann. Som snack i en pause fikk vi deilige kanelboller, jeg tenker på den ennå, så god var den. Lokalet er meget pen og ren, stolene behagelige å sitte i hvilket betyr mye når en skal sitte noen timer. Til lunsj fikk vi ekte spansk tapas, absolutt noe jeg anbefaler. Meget godt var det og delikat lagt opp. Uten minste tvil anbefaler jeg dette stedet enten en skal avholde seminar, kick off, jubileum, bryllup eller bare stikke innom på tur. Jeg skal tilbake.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Mona R
Anmeldt 19. desember 2016 via mobile enheter

Vi fikk ett rom i kjelleren med noen julestjerner på bordet men ellers ikke noe julepynt. Lokalet var ikke klart når vi kom og enkelte av personalet hadde en lite hyggelig tone. Middagen var Ok. Desserten var ikke noe og skryte av. Synes alt i alt at dette ikke var verdt pengene.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, ann-reisende

Reisende som så på Skullerudstua, så også på

Har du vært i Skullerudstua? Del dine erfaringer!