Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Første besøke etter gjenåpning”
Anmeldelse av Halvorsens Conditori

Halvorsens Conditori
Vurdert som nr. 15 av 24 Dessert i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. august 2020

Halvorsen Conditori er en institusjon i sitt slag i Oslo by. Ble gjenåpnet denne våren etter å ha vert stengt i ca tre år på grunn av renovering. Stedet har fortsatt holdt sitt særpreg i gammel klassisk stil. Et lysere og mere luftig lokale, nye stoler, de har greid å bevare noen av de gamle bordene med fliser. Lysekroner er bevart og de flotte rosettene i taket.

Smørbrød og mange flotte og gode kaker. Vi hadde en trivelig Lunch med tilhørende kaker. Kan så absolutt anbefale stedet, ønsker de nye eiere og personale lykke til videre. Svært trivelig og hjelpsomt personale.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 511Tor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 24 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste fantastiske kaker og drakk nydelig kaffe og te. Kakene er særlig velsmakende og anbefales for alle som er glad i noe søtt. Meget hyggelig betjening. Lokalene står ikke i stil til den fantastiske kakekunsten, men uten at dette bør være en grunn til ikke å oppsøke conditoriet. Høy prisklasse og verdt hver en krone! Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Gjenåpnet etter lang tid. Overraskende enkel og kafeteriafølelse i lokalene. Her kunne man virkelig ha gjort noen endringer for å få fram en god atmosfære, men dessverre har man ikke det. Ingen bordservering og dårlig akustikk. Velger kaker i kakedisken. Da vi var der var utvalget veldig dårlig, overraskende dårlig. Mulig vi gir stedet en sjanse til, men tror det bør gjøres noen grep om de vil få gjestene tilbake.

Dato for besøk: april 2020
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Nostalgisk gjenåpning, men det holder ikke mål i 2020. De har beholdt 70-tallsfølelsen, men ikke de gode minnene, bare de dårlige. Ingen bordservering, men kø ved disken. Trangt mellom bordene. Dårlig akustikk. Kafeteriafølelse. Etter 15 min i kø fikk vi betalt for ett lite rekesmørbrød med mye egg og lite reker og ett helt uinteressant karbonadesmørbrød til en stiv pris 169 kr pr stk! Da går jeg heller 100 meter opp gata til Theaterkafeen og betaler 15 kr mer med følelsen av luksus på kjøpet. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Siddiselin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Veldig populært etter at konditoriet åpnet tidligere denne måneden. Nå må man gå til disken for å bestille og hente maten og drikken selv. Mannen min som bruker melk i kaffen, fikk ikke melk til kaffen automatisk. Nydelige kaker og smørbrød. Jeg syntes det var høye priser, men mannen min som går på lunchmøter på tilsvarende steder, sa at smørbrødene var på samme nivå som de andre stedene han går på.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Halvorsens Conditori, så også på

 

Har du vært i Halvorsens Conditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din