Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode scones”
Anmeldelse av Halvorsens Conditori

Halvorsens Conditori
Vurdert som nr. 35 av 79 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Gikk tilfeldigvis forbi dette tidligere ærverdige conditoriet, og valgte ga en kaffe og kake her. Halvfullt lokale. Omtrent 10 ulike kaker i disken, samt to smørbrød på hver sin tallerken. Så litt tynt ut i kakedisken. God service av personalet, som både var oppmerksomme, raske og vennlige.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 27 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2020 via mobile enheter

De skal ha for gode smørbrød men utvalget var så som så. Laks og reke smørbrød. Dårlig utvalg!! Billige møbler gir et dårlig inntrykk. Her har man spart på det meste

Dato for besøk: november 2020
2  Takk, 126johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Var innom dette stedet igjen, etter at det har gått omtrent et halvt år siden sist. Har fortatt følelsen av at stedet er en kafeteria, i stedet for et ærverdig konditori. Stoler og bord er enkle og stedet virker ikke særlig «varmt». Kakedisken har en blanding av noen tradisjonelle kaker, nye porsjonskaker og smørbrød. Kakene smakte godt, kaffen var tynn, atmosfæren var «så der».

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2020

Halvorsen Conditori er en institusjon i sitt slag i Oslo by. Ble gjenåpnet denne våren etter å ha vert stengt i ca tre år på grunn av renovering. Stedet har fortsatt holdt sitt særpreg i gammel klassisk stil. Et lysere og mere luftig lokale, nye stoler, de har greid å bevare noen av de gamle bordene med fliser. Lysekroner er bevart og de flotte rosettene i taket.

Smørbrød og mange flotte og gode kaker. Vi hadde en trivelig Lunch med tilhørende kaker. Kan så absolutt anbefale stedet, ønsker de nye eiere og personale lykke til videre. Svært trivelig og hjelpsomt personale.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 511Tor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste fantastiske kaker og drakk nydelig kaffe og te. Kakene er særlig velsmakende og anbefales for alle som er glad i noe søtt. Meget hyggelig betjening. Lokalene står ikke i stil til den fantastiske kakekunsten, men uten at dette bør være en grunn til ikke å oppsøke conditoriet. Høy prisklasse og verdt hver en krone! Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Halvorsens Conditori, så også på

 

Har du vært i Halvorsens Conditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.