Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flotte omgivelser og god mat!”

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar
Vurdert som nr. 496 av 1 570 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Anbefaler lunsj i flotte og ny-oppussede lokaler på Grand, Hotell,i hjertet av Oslo. Spiste nydelig og mettende Cæsar salat. Veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, lindisn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (187)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 187 anmeldelser

Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Vi valgte å bestille bord i Palmehaven på nyttårsaften for å spise lunsj. Lokalet fremstår som nyoppusset og smålekkert. Hovmesteren ga oss et fint bord og sa at servitøren snart ville komme. Servitøren informerte om at de hadde refusert meny grunnet nyttårsaften, noe vi har forståelse for. Hun sa videre at de hadde buffert i dag til 345kr per pers, som også inkluderte kaker. De hadde også tre retter fra a la carte-menyen, men hun mente de var utsolgt for disse rettene. Vi gikk derfor for buffet og hvert glass cava. Buffeten bestod av tre serveringsfat med smørbrød. Et av fatene var helt tom, mens de to andre var halvfulle/tomme med brie-smørbrød. Det hele sp veldig stusslig ut. I tillegg var det et fat med noen få kakestykker på. Har lagt ved bildet av buffeten. Vi ble veldig skuffet og tok hvert vårt smørbrød og regnet med at det ville komme påfyll etter hvert. Det var flere gjester som klaget til servitørene og de sa det snart kom mer med mat. Etter en stund ble buffeten supplert med et fat med laks-smørbrød. Disse forsvant like fort som de kom og vi stod fortsatt igjen uten noe valg av mat. Å kalle dette buffet var småkomisk.
Vi tok et stykke kake og valgte drikke opp og gå. Dette var utrolig skuffende matmessig sett. Lokalet var flott og servitørene var ok. Dessverre var dette noe av det dårligste vi har opplevd i Oslo. Vi velger nok bibliotekbaren på Bristol neste gang, der har de i alle fall mer enn en type smørbrød og flere kaker å velge i.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2018

Ble overrasket over hvor elendig service de hadde på Othilia Lobby bar.
Ikke husket de hva vi bestillte og det tok mer enn 10 min hver gang vi skulle ha et nytt glass vin eller øl. Procecco hadde de ikke, engelsk gin hadde de ikke, jule øl hadde de ikke.....Det var veldig få gjester når vi var det, men måtte alikevel lete etter bartenderen får å få betalt.Uff, blir nok Dagligstuen heretter.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, ArneFigenschou
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Utrolig skuffende og dyrt. Servicen og ansatte var hyggelige, men det hjelper ikke når menyen er utrolig kjedelig og i tillegg ikke god. Man bør forvente mere på et sted som Palmen. Løksuppe til kr 245 måtte vi sende tilbake. Smakte som løken på frossen seibiff i pakke lagt i vann med buljong. Rekesmørbrød med dvasse reker. Salaten ok, men langt i fra bra! Kommer ikke til å dra hit igjen, når det er så mye bra andre steder i Oslo. Rett og slett SKUFFENDE!!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ingvild D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hadde høye forventninger til dette da jeg har hatt en flott opplevelse med dette konseptet et annet sted tidligere. Førsteinntrykket på Palmen var flotte omgivelser. Men det positive stoppet egentlig der. Det var kun mulig å velge mellom grønn eller sort te, hadde forventet et større utvalg når man kommer for å drikke te. Maten var pent dandert. Dessverre luktet den sterkt av fisk siden 2 av kanapeene inneholdt dette, noe som ødela smaken inntil man spiste disse. Brødet var tørt, det samme var sconesene og makronene. Ikke en god smaksopplevelse. Hadde som sagt forventet mye mer. Gå heller på A. C. Perchs tesalong for en flott afternoon tea!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Siri Synnøve B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar, så også på

 

Har du vært i Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.