Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig”

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar
Vurdert som nr. 457 av 1 552 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 2. august 2021

Dette var ett stort kunstrisk løft innen Grand Hotel og helt nydelig. med nydelige farger og møbler men også den nydelig lysekronen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Ole Chr T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (174)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 174 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2021

Afternoon Tea har blitt en hyggelig fast lørdagskos og vi har prøvd flere forskjellige steder i Oslo. Palmen var veldig hyggelig, god mat og topp service, her føler man seg virkelig velkommen. Nydelige lokaler. Vi kommer helt sikkert igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2020 via mobile enheter

Å oppleve Afternoon tea på Grand Hotell/Palmen er noe for seg selv! Flott og stilfullt interiør, hyggelig og meget god betjening, samt mye godt å sette tennene i! Dessuten serverer de original og god engelsk te. Absolutt å anbefale på en lørdag eller søndag. Man bestille bord i forkant.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020

Vil absolutt anbefale Palmen for en lunsj. Ikke avskrekkende dyrt i forhold til verdi, og få steder i Oslo kan matche lokalet.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, critical_traveler00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020

Skjerpings! Å servere en middag som er knapt søkbar på tallerkenen er et hån mot gjestene. Men, det sier litt at de serverte tørt brød m smør til en middagsrett bestående av to bitte, bitt små andebrystfileer og enda mindre tilbehør. Pris 298,-

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Gheramb123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar, så også på

 

Har du vært i Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.