Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ut med Burgeren fra menyen”

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar
Vurdert som nr. 457 av 1 556 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi kjenner stedet. Hyggelig med fin atmosfære. Vanligvis god mat, men ikke i dag. Ut med Burgeren. Overstekt, tørr og rett og slett kjedelig. Står ikke i stil med resten. Men, vi kommer igjen. Henning Værøy

Dato for besøk: august 2021
Takk, Henning V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (174)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 174 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021

Dette var ett stort kunstrisk løft innen Grand Hotel og helt nydelig. med nydelige farger og møbler men også den nydelig lysekronen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Ole Chr T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Afternoon Tea har blitt en hyggelig fast lørdagskos og vi har prøvd flere forskjellige steder i Oslo. Palmen var veldig hyggelig, god mat og topp service, her føler man seg virkelig velkommen. Nydelige lokaler. Vi kommer helt sikkert igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2020 via mobile enheter

Å oppleve Afternoon tea på Grand Hotell/Palmen er noe for seg selv! Flott og stilfullt interiør, hyggelig og meget god betjening, samt mye godt å sette tennene i! Dessuten serverer de original og god engelsk te. Absolutt å anbefale på en lørdag eller søndag. Man bestille bord i forkant.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020

Vil absolutt anbefale Palmen for en lunsj. Ikke avskrekkende dyrt i forhold til verdi, og få steder i Oslo kan matche lokalet.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, critical_traveler00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar, så også på

 

Har du vært i Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.