Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig Kinamat”
Anmeldelse av Bakkekroen

Bakkekroen
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 211 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Vi var her på familie middag. Nydelig And med ris. Barna bestilte Scnitzel, den var ikke god. Anbefaler kinamaten og dessert banasplit eller fritert banan. Hyggelig betjening, moderate priser.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Hans J L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 42 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018

Kommer du med bil til Bakkekroen kan devære vanskelig å finne parkeringsplass, men både t-bane og buss stopper i nærheten.

Maten er meget bra, men kanskje litt dyr i forhold til porsjonsstørrelsen.Servicen god. men det kan bli litt språkproblemer når man skal kommunisere med enkelte av servitørene.

Bakkekroen har jazzkvelder. Sjekk nettet på forhånd for å se hvilke kvelder som egner seg for besøk avhengig av om du liker eller ikke liker jazz.

Dato for besøk: desember 2018
    • Service
    • Mat
Takk, BGK190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg var på vei hjem fra flyreise og var sulten.Ringte sønnen min og spurte om vi skulle ta en Peking suppe. Så ringte jeg Bakkekroen, hoppet av bussen på vei hjem ti mknutter senere og ble plukket opp av sønnen min. Vi dro rett hjem og ddkte på og spiste deilig suppe uten å bli flådd.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 625livn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Kelneren var frekk og uforskammet. Brukte en time på å i det hele tatt bestille maten. Maten var ikke noe særlig den heller. Høylytt krangling innad i personalet også. Nei, verste restaurantopplevelsen jeg har hatt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, LarsSpi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2018 via mobile enheter

Bakkekontakt har en stor meny av tradisjonell, norsk mat og kinesisk mat og det er veldig lettvint å hente mat der. Mange ganger har jeg bare ringt ned og bestilt Peking suppe, og hentet den etter 10 minutter. Det er en billig og god rett som gir en fullverdig middag.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 625livn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakkekroen, så også på

 

Har du vært i Bakkekroen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din