“Spiste koreansk mat som smakte aldeles nydelig. God drikke og deilig dessert. En plass jeg absolutt vil tilbake til.”
Anmeldelse av Bakkekroen

Bakkekroen
Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Var der i bursdagsfest. Fikk servert koreansk mat som smakte aldeles nydelig. Personale var dyktig,flinke og veldig oppmerksomme. Uteplassen buet og fin. Rent og pent👍

Dato for besøk: juni 2023
5  Takk, trineb2015

Anmeldt 17. mai 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig lokalet, med god atmosfære, og meget hyggelig betjening. Maten er god, og bra laget, men prisen på denne restauranten er litt stive.

Dato for besøk: mai 2023
5  Takk, Linus V
Anmeldt 23. februar 2023

Kjempegod mat, masse gode viner, og helt nyoppusset, noe som gir en utrolig varm og god atmosfære. Dette er ikke siste gang jeg skal hit for å si det sånn. Kjempehyggelig betjening også.

3  Takk, lassei2023
Anmeldt 18. februar 2023 via mobile enheter

Bakkekroen er nyåpnet med ungt kjøkken og kunnskapsrik og veldig hyggelig service.
Herlig kalvetartar der servitør fremhever Norsk kalvekjøtt, og anbefalinger ( helt riktig) hvitvin.
Godt håndverk og gode priser

2  Takk, thomaskh2023
Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Sett gode meldinger på Facebook, så var spent på hvordan den nye Bakkekroen var blitt. Dessverre ble vi skuffet. Merkelig å beholde de gamle søylene ubehandlet, Noe vrient å få bestilt bord, da halvparten av bordene er forbeholdt drop-in gjester. Vi kunne også bare sitte 2 1/2 time, som for så vidt er greit nok for en enkel middag. Vi fikk et lite rundt bord, som ikke var stort nok til at maten kunne stå på bordet uten å fjerne vannglassene! Maten godkjent, men kanskje i stiveste laget hvis dette skal være en «kro». Og 200 for et glass chardonnay (husets, uspesifisert), som tilsvarer en flaskepris på minst 1200, ganske uhørt. Stedet har tydeligvis blitt populært likevel, ganske mange mennesker en tidlig onsdags aften. Nabolaget trenger et bra serveringssted, men dessverre fyller ikke Bakkekroen dette kriteriet.

1  Takk, trond s

Reisende som så på Bakkekroen, så også på

Har du vært i Bakkekroen? Del dine erfaringer!