Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Café Con Bar

Café Con Bar
Vurdert som nr. 211 av 1 571 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min familie gikk hit etter å ha vært på håndball nm finale. Halden-elverum. Vi var på jakt etter pub mat. Og god øl. Jeg og min mann er øl elskere. Utrolig glad for at vi fant denne. Utrolig god mat og masse godt øl.Og kjempe bra service.Og atmosfæren er som en pub skal være.Hit kommer vi igjen neste gang vi er i Oslo. Anbefales på sterkeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Holmen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 135 anmeldelser

Anmeldt 22. oktober 2018

Bra lunsjmeny, fornuftige priser og meget godt utvalg av øl og andre drikkevarer. Servicevennlig og observant personale. Rent og pent.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, wozziwow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018

Cafe con Bar er Oslos beste sted der du kan spise og drikke midt i centrum. Maten er utrolig god med utvalg fra tyrkisk, norsk, europeisk og annet mat. Drikker : stor utvalg, rimelige priser. Viktigst er fin og vennlig miljø: du kan nytte inne og ute årets rundt. Varme lamper på vintern er altid på, fin ny belysning, askåper er på plass, ny fine hvite stoler og bord på uteservering. Teppe om det er kalt altid disponibelt årets rundt, på kveldstid i sommeren også. Veldig god mat i høyeste kvalitet, snille servitører ved baren og mat servering. Jeg kommer dit nesten hver dag allerede 3 år og anbefaller til alle å besøke dette fine stedet. BESTE I BRUGATA!!! Andrey

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Val E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, utrolig flink kokk. Rask servering. Bra priser. Karismatiske og kjekke menn som jobber her. Haha. Tar alt med et smil. Beste plassen i oslo;)

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Lene V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Det var deilig mat hyggelig servering og hyggelig ansatter og god pris en av de beste steden som jeg var

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Devran G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Café Con Bar, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Café Con Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.