Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Kjokken og Bar

Kjokken og Bar
Vurdert som nr. 993 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2021

Du bestiller på app, men drikken kommer alltid til feil bord. Du får kjeft av besetningen når du ikke vet om drikka er til deg. Du prøver og stille spørsmål og får svar «det burde du vite». Vi endte med å forlate stedet tidlig pga dårlig service, dårlig opplevelse generelt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, andr_sJ3060KY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 67 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Bestilte en pepperoni pizza. Fikk en slapp ostepizzq med seks pepperoniskiver på. Pizzasausen virket å være bare noe ketchup de hadde kasta på. En real skuffelse.
Kompisen min bestilte hamburger. Han ga den terningkast to . Jeg vil ikke anbefale å spise på kjøkken og bar.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Z5365JCglennb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Elendig service og frekke ansatte. Ene personen var direkte frekk mot en av de andre kundene i køen. Dårlig opplevelse begge gangene jeg har vært der.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, bfkdkfbf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020

Stor meny så jeg tror de fleste finner noe de vil ha å spise. Sentralt sted, men da vi var der så var det såpass rolig at man kunne ha gode samtaler uten at nabobordene kunne lytte til dem. Salatene var veldig gode, spesielt chevre-salaten var veldig bra. Hyggelig betjenning. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2019 via mobile enheter

Dette var skuffende , løksuppe servert i en bolle med et stort skår. Fiskesuppe nærmest fri for fisk. Ikke noe brød fulgte fiskesuppe. Det hele virker kort og godt amatørmessig. + for rask sørvis tross alt.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hans Ivar M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kjokken og Bar, så også på

 

Har du vært i Kjokken og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.