Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uhøflig drive-thru”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 59 av 66 Smått og godt i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020

Normalt er det fint, men idag 06.08.30 kl 01:40 var det dårligste drive-thru opplevelsen jeg har hatt her. Dame i luke 1 var topp. Dame i luke 2 får terningkast 1.

Hun sa ikke hei, selvom jeg sa hei, sa ikke et eneste ord. Bare leverte brusen, og 1minutt etterpå maten, maten ble også lvert mens hun snakket med kollegene bak seg. Hun var mer opptatt av å prate med kollegene sine og holder ikke de gode standardene som vanligvis er på mcdonalds alnabru. Skam.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Jaha111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 74 anmeldelser

Anmeldt 17. oktober 2019

En gang fikk jeg en helt forferdelig hamburger fra enten McDonalds eller Burger King. Det gikk noen år før jeg prøvde meg disse kjedene igjen. Men så prøvde jeg en for litt siden - fullt mulig den lå i Storgata - og jeg tror jeg ville kunne sagt at den var Average, altså 3 av 5 poeng :)))

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, f_munch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Ender ofte opp her i lunsjpausene siden jobben er like ved, har vært McDonalds fan i mange år å har virkelig merket utviklingen! Ved de nye bestillings-maskinene blir bestillingen billigere og går fortere! Virker som de ansatte er mer fornøyde og har bedre tid til å forbedre renholdet, som var under middels før!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Stololol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Jeg og kjæresten bestilte hver vår vegetarburger samt vegetarnuggets (som vi aldri har prøvd tidligere). Da vi smakte på nuggetsene syns vi de var veldig lik kylling og spurte betjeningen om det faktisk var vegetar. Vi fikk til svar at dette var kylling og ikke vegetar. Vi fikk en enkel unnskyldning men ingen spørsmål om penger tilbake eller nytt produkt.

Kommer aldri til å spise på mcdonalds igjen.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 930mathildef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2019

Ligger fint til, sentralt i Oslo. Hyggelig betjening. Renholdet er det dårlig med. Menyen er akkurat som en skulle forvente.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, maestroaamann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonald's, så også på

 

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din