Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode drinker”
Anmeldelse av Eufemia Bar

Eufemia Bar
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
Vurdert som nr. 198 av 1 591 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. desember 2018

Hyggelig bar med mye folk. Nå var det midt i julebordsesongen, så det er sikkert travlere her enn vanlig. Godt utvalg av forskjellig type drikke.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 80 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2018

Flott service og mange gode smaker. Hurtig servering og hyggelig betjening. Uteplass rett utenfor der man kan ta en kopp kaffe på slutten, eller innta hele måltidet om man vil

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ranveig190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her i forbindelse med et møte. Da valgte vi å spise lunsj her. En av oss bestilte kylling og den andre fiskesuppe. Vi måtte sende tilbake kyllingen fordi den var ikke ferdigstekt. Andre gang var den mye bedre og gjennomstekt. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Begynte med en nibbles tasting og bobler - det i seg selv kan anbefales varmt. Men har du lyst på en virkelig bra gin, så er dette en god plass. Fint utvalg i tonic i tillegg.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, reklamemannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2018 via mobile enheter

Jeg spiste flere ganger kamskjell. Måtte bruker med teskje når jeg spiste ertepurre . Umulig med kniv og gaffel når det er slik fat hvis de vil smake ertepure Jeg skjønte ikke at de bruker den når de bruker med kniv og gaffel. Sikkert de har ikke prøvde selv.
Og bacon er litt seig
Håper de forandre fat.
Lei av å se den slike fat når det ikke funkere med erterpure med kniv og gaffel
De siste tiden.
Savner før flat

Dato for besøk: april 2018
Takk, Kjersti_B11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henning O, Leder  på Eufemia Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2018

Hei Kjersti, takk for tilbakemelding, dette skal vi se på!

Mvh Team Eufemia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eufemia Bar, så også på

 

Har du vært i Eufemia Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din