Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelige småretter ”
Anmeldelse av Eufemia Bar

Eufemia Bar
Vurdert som nr. 258 av 1 571 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Vi fikk servert 4-5 nydelige småretter komponert av kjøkkenet. Sushi, skinker, oster, litt kylling, fritert ost og god mousse til dessert.
Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, T9492KVchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 81 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2019

Vi hadde bestilt nyttårs buffet i baren på Thon hotel opera i forbindelse med vår feiring av nyttårsaften i Oslo. Servicen var bra og maten var god. En positiv opplevelse!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Einar M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2018

Hyggelig bar med mye folk. Nå var det midt i julebordsesongen, så det er sikkert travlere her enn vanlig. Godt utvalg av forskjellig type drikke.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018

Flott service og mange gode smaker. Hurtig servering og hyggelig betjening. Uteplass rett utenfor der man kan ta en kopp kaffe på slutten, eller innta hele måltidet om man vil

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ranveig190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her i forbindelse med et møte. Da valgte vi å spise lunsj her. En av oss bestilte kylling og den andre fiskesuppe. Vi måtte sende tilbake kyllingen fordi den var ikke ferdigstekt. Andre gang var den mye bedre og gjennomstekt. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Eufemia Bar, så også på

 

Har du vært i Eufemia Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.