Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten perle langs Akerselva”
Anmeldelse av Hønse-Lovisas Hus

Hønse-Lovisas Hus
Vurdert som nr. 796 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En liten perle som ligger langs Akerselva. Vi stoppet her på vei ned mot sentrum og stedet er absolutt verdt en visitt for en matbit, vafler og kaffe, eller bare noe godt å drikke. Koselig uteområde hvor storbylivet glemmes for er øyeblikk...

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 11 anmeldelser

Anmeldt 1. april 2019 via mobile enheter

Gode vafler og kaffe. Stedet ligger koselig til langs Akerselva. Intimt inne, men Hyggelig uteområde.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Y1826CMdanielh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2017

Jeg var innom her for å få meg litt å spise, samt en kopp kaffe. Vaffelen smakte herlig. Her hadde man både lokale og turister som var innom, og det så sent som i begynnelsen av november.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2017

Fantastisk plassering ved Akerselven, flotte kunstneriske innslag og installasjoner av og for barn. Vi var der en vakker høstsøndag og bestilt vafler og varm sjokolade. Den kvinnelige ekspeditøren i 60-årene som ikke var innehaveren var helt uinteressert i kundene og serverte brunbrente vafler med brentsmak. Den varme sjokoladen kom lenge etter at vi hadde spist de kremerte vaflene med noe underlig bismak.

Plasseringen og konseptet med konserter og utstillinger er verdt et besøk og maten bør ikke ødelegge for konseptet og opplevelsen.

Menyen består ikke bare av vafler så jeg vil håpe at annen mat smaker bedre der og at den kvinnelige servitøren bare hadde en svært dårlig dag.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, m0rtenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2016 via mobile enheter

Et hyggelig sted for kaffe og vaffelstopp på utflukt langs Akerselva. Fin uteservering med utsikt mot elva og fossen. Hyggelig atmosfære ute og inne.

Dato for besøk: april 2016
Takk, Gro Mette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hønse-Lovisas Hus, så også på

 

Har du vært i Hønse-Lovisas Hus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din