Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“perfekt”
Anmeldelse av IKEA's Restaurant

IKEA's Restaurant
Vurdert som nr. 1 224 av 1 601 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2020

hver gang jeg skal spise kjøttboller, drar jeg rett til IKEA! super service hver gang. Føler meg som hjemme i Sverige med de prisene og den bra servicen!

Dato for besøk: september 2020
    • Service
    • Mat
1  Takk, antoni691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 63 anmeldelser

Anmeldt 6. desember 2019

Har spist noen ganger på Ikea. Grei mat til en greit pris. Service helt greit. Var sulten i går og falt for pinnekjøtt. Mengde og pris ganske greit. Smaken helt OK.

Kjente ikke der og da at kjøttet var alt for salt. Det merket jeg først da jeg kom hjem. Måtte bøtte innpå med vann resten av kvelden og utover natten. Dette var ikke bra. Styr unna. Skriver her fordi jeg ikke fant noen måte å kommentere min opplevelse med maten på Ikeas hjemmeside.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ZuperTobben
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Ikke akseptabelt, billig er det men det hjelper jo ei når det er uspiselig og uappetittelig. Skjep dere IKEA.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Mette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

IKEA er selvfølgelig ikke stedet du går for å ha en romantisk middag for 2 Men, vil du ha maten kjapt og rimelig er dette absolutt stedet! Vi prøvde Kjartans fiskeburger etter å ha lest reklamen for den, og den stod absolutt til forventningene! Kjempegod!!!Vel verdt terningkast 6!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, ni4bw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Jeg kjøpte 10 kjøttboller, men fikk 8. Halv porsjon med mos, men ved klage kunne jeg få kjøpe mer. De 2 manglende kjøttkakene fikk jeg da. Halv varm mat og ganske utrivelig. Så ut som dette var daglig treff plass for beboere rundt Furuset. Spiser ikke her mer.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Knut62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på IKEA's Restaurant, så også på

 

Har du vært i IKEA's Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din