Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Morsomt konsept”
Anmeldelse av Tilt

Tilt
Vurdert som nr. 533 av 1 504 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2019

Bar over to etasjer med en mengde spill i alle varianter.
Vært der flere ganger og alltid fått bra og ikke minst effektiv service. Bra utvalg i øl på glass og i tillegg muligheten for 25 cl, da kan man prøve litt flere typer før man blir "mett" av øl.

Vi tar gjerne turen tilbake igjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, LasseS_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 97 anmeldelser

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Pleier å dra innom her når jeg er ute med kona! Drar litt tidlig så vi slipper alle fulle folka rundt shuffle bordene! Masse bra øl og kule retro spill fra ungdomstida! Bra sted!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, BjornErikSorli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Bra plass med venner, mye gøy. Bare trist ledelsen for stedet har valgt å leie inn et fullstendig inkompetent vaktselskap til å stå døren.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, Phansen43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2019 via mobile enheter

Shuffleboard, en haug med klassiske arkadespill og en bråte med flipperspill... kan man egentlig klage?

Nei, egentlig ikke. Litt trekk for dårlig luft og litt høy musikk.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, olsmar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2019

Et fantastisk sted visuellt, som desverre forringes av at de har ansatt vektere som gir bransjen et dårlig rykte. Her kan du rissikere å bli kastet ut etter 1 øl selv om du går stødig, snakker tydelig, oppfører deg voksent og er normalt fokusert i blikket. Samtidig kryr det av folk under 20 der på tross av spritservering i lokalet. Styr unna stedet fram til de ansetter et seriøst vekterfirma. Oslo har hatt et problem med cowboytilstander i vekterbransjen, og disse eksemplifiserer desverre dette.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
2  Takk, EspenJoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tilt, så også på

 

Har du vært i Tilt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din