Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fryktelig velkomst, fryktelige”
Anmeldelse av Tilt

Tilt
Vurdert som nr. 497 av 1 601 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Fryktelig velkomst, fryktelige ansatte. Anbefaler 7-11 fremfor dette stedet. Aldri dra til dette sted

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, EmilHovdeOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 96 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Det er en morsom plass å dra ut, med et stort tilbud på spillfronten. Vil dog si at jeg synes det var litt vel stive priser for et glass vin.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 35matildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Greit sted og spille , men betjeningen i disken er nesten alltid potte sure , ikke et smil og oppdrive , synd dette er det eneste stedet med flipper og gaming eller så hadde jeg gått et annet sted .

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, paul0879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Var i Oslo i et par dager og var her begge dagene. Supert spillkonsept med stor variasjon av øl. Anbefales om du liker flipperspill, biljard og/eller shuffleboard!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, emmalovise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2019

Tilt har mange shuffleboard samtidig som de har skytespill, donkey kong, air hockey. De har mye spill! Anbefales hvis du vil ta noen øl med venner/kollegaer uten å bare sitte stille. Men de har bord og for de som vil det!

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, travelcathey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tilt, så også på

 

Har du vært i Tilt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din