Fryktelig velkomst, fryktelige ansatte. Anbefaler 7-11 fremfor dette stedet. Aldri dra til dette sted
9–13 av 109 anmeldelser
Det er en morsom plass å dra ut, med et stort tilbud på spillfronten. Vil dog si at jeg synes det var litt vel stive priser for et glass vin.
Greit sted og spille , men betjeningen i disken er nesten alltid potte sure , ikke et smil og oppdrive , synd dette er det eneste stedet med flipper og gaming eller så hadde jeg gått et annet sted .
Var i Oslo i et par dager og var her begge dagene. Supert spillkonsept med stor variasjon av øl. Anbefales om du liker flipperspill, biljard og/eller shuffleboard!
Tilt har mange shuffleboard samtidig som de har skytespill, donkey kong, air hockey. De har mye spill! Anbefales hvis du vil ta noen øl med venner/kollegaer uten å bare sitte stille. Men de har bord og for de som vil det!