Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dont go here”
Anmeldelse av Tilt

Tilt
Vurdert som nr. 661 av 1 693 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Ventet 2 timer på servering og shuffle board, fikk ingen av delene - anbefaler ikke stedet til andre besøkende

Dato for besøk: september 2020
Takk, benjaminmathiass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 109 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Fryktelig velkomst, fryktelige ansatte. Anbefaler 7-11 fremfor dette stedet. Aldri dra til dette sted

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, EmilHovdeOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Det er en morsom plass å dra ut, med et stort tilbud på spillfronten. Vil dog si at jeg synes det var litt vel stive priser for et glass vin.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 35matildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Greit sted og spille , men betjeningen i disken er nesten alltid potte sure , ikke et smil og oppdrive , synd dette er det eneste stedet med flipper og gaming eller så hadde jeg gått et annet sted .

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, paul0879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Var i Oslo i et par dager og var her begge dagene. Supert spillkonsept med stor variasjon av øl. Anbefales om du liker flipperspill, biljard og/eller shuffleboard!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, emmalovise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tilt, så også på

 

Har du vært i Tilt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.