“Julegave 2017”
Anmeldelse av LATTER Restaurant

LATTER Restaurant
Vurdert som nr. 222 av 2 123 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: I andre etasje på Latter finner du vår à la carte restaurant. Vår eminente kjøkkensjef med hans team, jobber kontinuerlig med å utvikle vårt kjøkken, slik at vi hele tiden kan tilby våre gjester mat av topp kvalitet med sesongens beste råvarer. I vår nye meny, utvider vi vårt sortiment, og tilbyr flere småretter med fantastiske smaker. Kom innom oss neste gang du skal på show, eller om du bare er sulten og har lyst på noe godt. Vi tar i mot deg med et stort smil og gleder oss til å lage nye retter til dere, og håper du vil få noen nye favoritter på Latter.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Fikk gave kort på latter. Og vi ønsket å gjøre en helaften ut av det. Da falt valget på latter restauranten. Aldri vært her, men det skal jeg jammen meg igjen 😊

God service, tatt i mot med en gang, og fikk bordet vårt. Både forret, hovedrett og dessert var kjempe godt ❤️

Dato for besøk: desember 2018
Takk, elisabethh215

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Det var god mat, noen retter opplevdes veldig «salte». Restauranten var “service minded” i forhold til menyvalg og vinvalg var perfekt!
Hadde vært på revyen først - morsomt og utrolig flinke skuespillere-3 elefanter i rommet. De traff hodet på spikeren i sine sketsjer og sanger!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, tovei2015
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Hadde middag her før standup, og fikk rask betjening. Maten var utsøkt, og meget god vin anbefalt til. Det trekker ned at servitøren mistet interesse for oss med en gang vi fikk servert mat. Ønsket påfyll av vin til maten, og prøvde å få kontakt med servitøren i over 20 minutt, uten hell. Men smaken på maten og god vin gjør at det ble en meget god opplevelse

Dato for besøk: juli 2018
Takk, gjermundh2013
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng som skulle ha middag her, og ble svært skuffet over maten. Vi leverte tilbake fisken og fikk en annen fisk som heller ikke smakte bra. Servitøren hentet en annen ansatt som sa at h*n hadde spist fisken ved flere anledninger og den var god så det var bare vi som ikke likte den. Vi var mange som ikke kunne spise fisken. Den første var så salt at det var kun salt som smakte, og den andre fisken var tørr og helt smakløs. Veldig skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, cilla09
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

Spiste biff og kveite. Svært fornøyd med maten og betjeningen. Rohn vinen passet til biffen og kveita. En fin opplevelse som skal gjentaes.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Askeland

Reisende som så på LATTER Restaurant, så også på

Har du vært i LATTER Restaurant? Del dine erfaringer!