Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dessverre var dette et altfor dårlig besøk hos Peppe's Pizza Nydalen!”
Anmeldelse av Peppes Pizza Nydalen

Peppes Pizza Nydalen
Vurdert som nr. 1 303 av 1 571 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord alle hverdager kl. 11.00-15.00. Avdelingen i Nydalen tilbyr flotte møteromsfasiliteter, uteservering og gratis trådløst internett.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord alle hverdager kl. 11.00-15.00. Avdelingen i Nydalen tilbyr flotte møteromsfasiliteter, uteservering og gratis trådløst internett.
Anmeldt 4. januar 2019

Et besøk på Peppe’s Pizza Nydalen skulle vise seg å bli en stor skuffelse fordi denne restauranten lever ikke opp til den standarden vi er vant med hos Peppe’s ellers. Jeg bestilte en Pizza Ventricina som ble servert uferdig og overfylt av tomatsaus slik at pizzaen var direkte våt og tallerken fult av saus. Jeg måtte spørre kelneren om en ekstra tallerken og flyttet hele pizzaen over på den, men det var ikke nok, jeg endte opp med å hente mange servietter for å tørke av pizzaen under slik at den var spisebar. Hadde det ikke vært for at jeg var skrubbsultne hadde jeg gått derfra med en gang. Vi har alltid vært fornøyd på Peppe’s sine restauranter i Oslo sentrum og synes det er synd at det ikke er satset mer på kvalitet på pizzaene på avdelingen i Nydalen. Vi håper dere tar denne tilbakemeldingen til etterretning.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BraMatErViktigForMeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 67 anmeldelser

Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Peppes er Peppes. Pizzaen er jo god da. Restauranten ser ut som Peppes har gjort siden 80-tallet og den hyggelige servicen likeså. Ikke noe å klage på.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018

Var på Peppes Pizza i Nydalen i november 2018. Ekstra kos med varme på peisen og svært god service fra betjeningen. Vi kunne fritt velge hva som skulle være på pizzaen, uavhengig av menyen, og den ble servert forholdsvis raskt. Vil absolutt anbefale dette stedet, og skal tilbake ved neste besøk i Nydalen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, TerjeH285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2018

Vi trakk inn i hus fra en kald høstvind , alle 8. Noen ville ha pizza og andre hamburger.
Maten kom raskt , og alle fikk sin rett samtidig.
Hyggelig , ung og profesjonell betjening.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 555runara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

God servering og oppfølging av kelner. Fint sted for Peppes pizza. Godt utvalg av forskjellige pizza, både med tynn og tykk bunn. Kan anbefales. Prismessig innafor.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 119sissele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza Nydalen, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza Nydalen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.