Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og service”
Anmeldelse av Peppes Pizza Nydalen

Peppes Pizza Nydalen
Vurdert som nr. 1 207 av 1 601 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord alle hverdager kl. 11.00-15.00. Avdelingen i Nydalen tilbyr flotte møteromsfasiliteter, uteservering og gratis trådløst internett.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord alle hverdager kl. 11.00-15.00. Avdelingen i Nydalen tilbyr flotte møteromsfasiliteter, uteservering og gratis trådløst internett.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Helt nydelig, rask og hyggelig service og mat! Spesielt koselig servitør, dansende høy gutt i sin beste alder som var utrolig hyggelig og profesjonell i sitt arbeid

Dato for besøk: september 2020
Takk, martemagnuss1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 62 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2019

God pizza i Ok omgivelser . Service hyggelig men uoppmerksom og ikke så profesjonell . Ligger fint og sentralt til .

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Torbjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Var en gjeng som hadde bestilt bord, vi ønsket å sitte ute i skyggen men det var ikke mulig å «flytte» bordene. Etter lang tid fikk vi maten og den var god. Noen bestilte Irish coffe, etter lang tid ca 45 min kom de og de smakte ikke godt. Måtte diskutere en stund så fikk vi pengene tilbake. Denne restauranten har mye å lære på god service. Dette er ikke vanlig på andre Peppes restauranter. Kommer aldri tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, LivHege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Denne restauranten skal jeg aldri besøke igjen.

Betjening som ikke smiler til deg, de glemte deler av bestillingen vår og "vasket oss ut" før vi var klare til å dra.

Maten var middelmådig og støynivået i lokalet var svært høyt

Dato for besøk: juni 2019
Takk, ninae196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2019

Var på Peppes Pizza Nydalen den 22.5.19 og bestillte en L.A. Burger. Brødet var tørt, der var ikke majonaise eller ketchup eller dressing på brødet eller i burgeren. Og kødet var det ringeste kød, jeg har opplevd i en burger. Det var tydeligvis frosset kød, der var opptøtt. Tørt, smakløst og uden tekstur.
Potetene var bløte og dressingen til potetene passede ikke til poteter.
Jeg har fått bedre burgere i Kina og Bulgarien, dette var trist. Kansje PP er bra på pizza, men ikke på burgere.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Brian_LDanmark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza Nydalen, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza Nydalen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din