Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig betjening, grei mat, slow service”
Anmeldelse av Peppes Pizza Aker Brygge

Peppes Pizza Aker Brygge
Vurdert som nr. 427 av 1 556 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant på Aker Brygge. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord hverdager kl. 11.00-15.00. Restauranten på Aker Brygge har egen barneavdeling og gratis trådløst nettverk.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En stilfull amerikansk pizzarestaurant på Aker Brygge. Lun og hyggelig atmosfære preger dette meget populære spisestedet. Stort lunsjbord hverdager kl. 11.00-15.00. Restauranten på Aker Brygge har egen barneavdeling og gratis trådløst nettverk.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Besøk med familien. Svært hyggelig servitør. Raskt fremme med menyen, tok bestillingen raskt. Maten kom ganske fort, og smakte som forventet av Peppes. Så begynte det å lugge. Vi bestilte dessert - milkshake. gikk 25 minutter før den kom, etter et par milde purringer. Middels travelt, men bare to servitører. Da vi skulle betale ville vi betale med kontanter, for å bli kvitt noe vi hadde tatt ut tidligere. Svaret da var at vi måtte betale eksakt beløp, da de ikke hadde noe veksel. Det er dårlig service. Oppsummering: Veldig hyggelig servitrise, ellers helt midt på tre, eller litt under.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Hansemann73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 132 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

50 minutter fra vår ankomst til servering er for tregt for noe så enkelt som pizza hvor bunner til og med er forhåndslaget. Lite gjester var det også. Servitør var hyggelig, men her må det bemannes opp på kjøkkenet !!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Venture44291023365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2020

Nok et godt ledd i restaurantkjeden som innførte pizza`n til Oslo/Norge! Deilig, saftig ost- og skinke pizza med mye fyll, aroma- og ettersmak. Hyggelig og miljøriktig sted, god betjening, og rent og pent som alltid. d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2019

Et familie/vennemøte en sur vinterdag, da var det godt å bli møtt av et vennlig personale op Peppes Pizza Aker rygge.. Et selskap på over 30 personer krever god organisering, alle vil jo gjerne ha mat samtidig. En mengde ulike sorter drikke ble servert upåklagelig. Det samme med pizzaene, mange ulike varianter kom på bordet på smarte praktiske stativ. Godt oppfulgt under hele måltidet av hyggelig betjening. Nå er jeg ingen pizzaspesialist, men Peppes diverse falt absolutt i smak. Det ble ikke mye i doggybagen i kveld. We meet again, I know where but I don´t know when..

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 14julius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2019 via mobile enheter

Besøkte Peppes for litt mat før besøk på Latter. Det var lite folk i lokalet men vi ble plassert ved utgangen.
Maten var herlig, men lokalet var litt upersonlig og rammen rundt var heller under pari.
Men så lenge pizzaen var over forventningen var det alt i alt ok

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.