“Koselig lunsj”

T.G.I. Friday's City
Vurdert som nr. 1 362 av 2 106 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: T.G.I. Friday's er det perfekte møtested for en uformell middag, en hyggelig prat med venner eller en kveld på byen. Det amerikanskinspirerte kjøkkenet og en av byens mest kreative drinkmenyer inneholder noe for enhver smak. Matservering mandag-onsdag: 11.00-22.00 torsdag-lørdag: 11.00-23.00 søndag: 12.00-22.00
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Var sulten etter reise. Satt meg ned ute på Friday's og fikk menyen med en gang. Bestillte en av favorittene jeg ikke husker navnet på og en sundae jeg trodde skulle være tre ganger så liten😍 Veldig god mat og enda bedre servitører. De kom bort gjenvinning og spurte om jeg trengte noe mer og om maten smakte. God humor hadde de også.
Takk for god mat og god service.

Takk, tonjeh1998

Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Ok mat når man først fikk den. Tok 45 min før vi i det hele tatt fikk drikke og fikk feil drikke når den først kom(forøvrig av sur servitør). Tok over en time før vi fikk maten.
Servitør som rydder bort ved siden av, løfter glassene med fingrene inni det brukte glasset og legger på nytt bestikk samtidig.
Var noe vi hadde bestilt som de ikke hadde lenger. Servitør kommer bort og sier vi kan velge en dip å ta med som «erstatning» for det de ikke hadde. Dette må vi senere betale for.
Kommer ikke tilbake hit, da dette er andre dårlige erfaringen fra denne restauranten.

Takk, leacarolinee
Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Uoppmerksom betjening, måtte oppsøke flere ganger for bestilling, påfyll og betaling. I tillegg lang ventetid. Mat helt ok

Takk, P1847DSandersb
Anmeldt 22. mai 2022 via mobile enheter

TGI’s er ikke det samme som det en gang var.
Overpriset og mindre porsjoner. 300 kr for en Cæsar salat, noe få salatblader, litt kylling, bacon og et halvt tørt brød. Utrolig skuffende mat opplevelse. Vi var mange venner på besøk i kveld og flere med samme opplevelse.
Skal ha pluss for bra service og betjening ( derav 2)
Stedet har helt klart tapt seg. Her har Egon’s gått forbi dere for lenge siden. Blir ikke TGI’s igjen med det første.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, monicabellucci123
Anmeldt 2. mai 2022 via mobile enheter

Forferdelig service! Biffen var var kald inni, potetmosen var det seigeste jeg noen gang har smakt og bestod mest av potet skall og sausen var skilt. Sendte retten tilbake, men fikk det samme tilbake…

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 101eirikl

Reisende som så på T.G.I. Friday's City, så også på

Har du vært i T.G.I. Friday's City? Del dine erfaringer!