“Ufattelig dårlig”

T.G.I. Friday's City
Vurdert som nr. 1 346 av 1 634 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: T.G.I. Friday's er det perfekte møtested for en uformell middag, en hyggelig prat med venner eller en kveld på byen. Det amerikanskinspirerte kjøkkenet og en av byens mest kreative drinkmenyer inneholder noe for enhver smak. Matservering mandag-onsdag: 11.00-22.00 torsdag-lørdag: 11.00-23.00 søndag: 12.00-22.00
Anmeldt 31. juli 2022

Vi kom hit en rolig torsdag kveld og fikk bestilt ganske fort. Vi ba om to drinker servert først, og i tillegg øl til maten når den ble servert. Men vi satt og ventet ca 25 minutter - og da kom maten, uten at vi hadde fått noe å drikke. Servitøren som leverte maten gikk ned etter drikken og beklaget at baren hadde det så travelt. Vi ba om at ølet da ble kansellert, siden vi ikke kunne drikke både drink og øl samtidig, og det skulle de ordne. "Vår" servitør kom bort og ville bekrefte at vi ville kansellere ølbestillingen.

Maten: Vi bestilte fajitas, men fikk da servert denne med noen tortillas som var ca 7 cm i diameter. Det var umulig å få plass til mer enn en liten kyllingbit hvis man ville spise den sammenrullet, og de var lagt opp på tallerkenen slik at de var kalde og stive. Vi spurte om vanlige tortillas, og servitøren opplyste om at "neida, det var slikt lefser til fajitas var". Jeg har spist fajitas på 3 kontinenter inkl Mellom-Amerika, og denne type minilefser er kun brukt til minitacos, ikke fajitas. Vi spurte om man kunne få større, og hun kom da tilbake med 1 - en - lefse til hver i normal størrelse.

Så forsvant servitøren lenge, og bordet ble aldri ryddet og vi fikk aldri tilbud om dessert eller noe mer å drikke. Til slutt ba vi en annen om å betale. Vi måtte bli med ham bort til kassen for å betale, og da han gikk gjennom regningen, sto selvfølgelig de to øl-ene fremdeles på regningen, og vi måtte krangle dem vekk fra regningen.

Så: Elendig service, elendig mat og dyre priser gjør dette til en opplevelse som vi ikke kommer til å gjenta.

Takk, 624ingunne

Anmeldt 26. juli 2022

Besøkte denne plassen i Juni , fikk menyen og bestillet fra menyen
300 gram Ølmarinert INDREFILET, som jeg skulle få medium minus , og et glass rødvin
Vinen kom og servitør var veldig hyggelig
Men så kom maten, det var ganske tydelig at dette ikke var INDREFILET, jeg prøve å snakke med servitør , men hun kunne ikke forskjell på Flatbiff og Indrefilet , i tillegg, var kjøttet oversteikt , og nesten ikke mulig å tygge, matlysten forsvant og jeg ba om å få et glass rødvin til , sammen med regninga , servitør beklaget , og jeg fikk et glass rødvin gratis, men skulle bare mangle , jeg måtte betale for en totalt ødelagt flatbiff, veldig synd at slike resturanter får lov til å fortsette å lure kundene, dette gjøres jo selvsagt bevist , alle kokke vet jo forskjell på Flatbiff og Indrefilet, håper Stordalen tar affære, og spaker dem ut av hotellet

2  Takk, TomMathisen
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Man vet jo at man ikke går på TGI for skikkelig A’la Carte middag, så vi visste hva vi kunne forvente her.
Vi bestilte forskjellige typer hamburger og drikke, og var vel ikke veldig imponert over smaksbildet noen av oss, i den forstand at det var veldig flatt…

Burgerne i seg selv smakte faktisk ingenting, og eneste som gav smak var tilbehøret på burgerne…, så her har nok noen glemt at krydder må tilsettes burgerdeigen før steking.

I tillegg bestilte fruen milkshake, og den var også ganske skuffende…, det var ca 40% ren krem i glasset og 60% milkshake…, er ikke slik det lages.

Og når man betaler over 1100.- for 3 personer for dette blir man ikke imponert, og ønsker nok heller ikke gå tilbake igjen.

Så her er definitivt forbedringspotensialet, er mulig å få en burger til å smake noe liksom, ikke som de vi fikk som seriøst var helt smakløse.., og milkshake med 40% ren krem i er bare så feil…

Blir nok ikke et nytt besøk her for vår del i hvertfall…

1  Takk, Pål C
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Det er mindre kø for servering og ikke så mye folk hele tiden, slik det er på Aker brygge. Derfor valgte vi dette stedet. Rask servering, god mat. Anbefaler dette stedet hvis du vil unngå både kø og venting på mat slik det er med feks spisesteder rundt Karl Johans gate.

Takk, cecilieh656
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Var sulten etter reise. Satt meg ned ute på Friday's og fikk menyen med en gang. Bestillte en av favorittene jeg ikke husker navnet på og en sundae jeg trodde skulle være tre ganger så liten😍 Veldig god mat og enda bedre servitører. De kom bort gjenvinning og spurte om jeg trengte noe mer og om maten smakte. God humor hadde de også.
Takk for god mat og god service.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, tonjeh1998

Reisende som så på T.G.I. Friday's City, så også på

Har du vært i T.G.I. Friday's City? Del dine erfaringer!