Vi var fire som spiste afternoon tea på Bristol en lørdag formiddag. Afternoon tea kommer i to varianter - en regulær og en delukse. Vi tok den regulære varianten, som består av tre forskjellige snitter, scones, petit fours og valgfri te. Ventetiden er på 25 minutter, fordi - som vår temmelig grinete servitør opplyste oss om - alt må lages til.
Teen - vi valgte Assam - var god og sconesene var fantastiske, men loffen de hadde brukt til agurksmørbrødene og smørbrødene med rekelaks, var tørr og smakløs. Det er dessuten litt drøyt å kalle det "snitter", når det du faktisk serverer er doble halve brødskiver med pålegg mellom. Kremen som ble servert til sconesene hadde kjøleskapssnerk, og mini eclairsene med sitronkrem var iskalde inni og smakte som om de hadde ligget i fryseskap.
Stedet i seg selv er fantastisk - når du sitter i bibliotekbaren er det som å gå rett på settet til en Agatha Christie-film, men maten var ikke på topp denne gangen og betjeningen var sur og uinspirert og ga oss ingen følelse av å være velkomne.