“Har hatt gode opplevelser med stedet”

Vinterhaven og Bibliotekbaren
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I Vinterhaven og Bibliotekbaren spilles det levende pianomusikk hver dag mens det serveres deilig mat og god drikke. Disse rommene inneholder så mye sjel og historie at de er en opplevelse i seg selv. Afternoon Tea i Vinterhaven og Bibliotekbaren alle dager kl. 14.00-18.00. Hotel Bristol ligger midt i Oslo sentrum, ett kvartal fra Karl Johans gate og Stortinget.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har flere ganger besøkt Vinterhaven og Biblotekbaren med gode opplevelser. Med god ost, og servitører som hjelper til når man trenger prikken over ien, nemlig vinen. Jeg kan trygt anbefale stedet videre

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Steffenor

Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Fast tradisjon å stikke innom Bibliotekbaren i adventstiden for å spise et smørbrød og et kakestykke. Smørbrødene er gode, litt stiv pris, men tar man omgivelsene med i beregningen er de verdt det.
Litt usikker servitør som ikke var helt sikker på hva de hadde av drikke og som var litt stortrende.
God atmosfære.

Takk, VacationOslo
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Jeg ble invitert til lunsj av to Oslovenninner nylig. For meg som kommer fra provinsen, Stavanger, var dette en flott opplevelse. Fantastiske omgivelser, er jeg i Oslo eller København eller London? Her var det både atmosfære, stil og fantastisk smørbrødbuffe. Anbefales👍👏

Takk, Astri H
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Vi testet ut afternoon tea på ærverdige Hotel Bristol, og det kan absolutt anbefales. I nydelig omgivelser fikk vi servert lekre smørbrød, scones og ulike petit fours med rykende varm te til. Virkelig en følelse av luksus på en regnvåt søndag.

Takk, Hellebor
Anmeldt 20. juni 2018

For en førstegangsbesøkende manglet dessverre en del info ! Valget sto mellom la carte og buffet, men det ble ikke opplyst at det ikke var enhetspris på buffeten men at kelner noterte ned hva en forsynte seg med. 2 smørbrød og 2 kakestykker ( som for så vidt smakte greit ) og en Farris kom da på drøye 600 kroner - og det var det absolutt ikke verdt !! :-(

Dato for besøk: juni 2018
Takk, erima2

Reisende som så på Vinterhaven og Bibliotekbaren, så også på

Har du vært i Vinterhaven og Bibliotekbaren? Del dine erfaringer!