“Burde ha hatt større variasjon i menyen.”

Vinterhaven og Bibliotekbaren
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I Vinterhaven og Bibliotekbaren spilles det levende pianomusikk hver dag mens det serveres deilig mat og god drikke. Disse rommene inneholder så mye sjel og historie at de er en opplevelse i seg selv. Afternoon Tea i Vinterhaven og Bibliotekbaren alle dager kl. 14.00-18.00. Hotel Bristol ligger midt i Oslo sentrum, ett kvartal fra Karl Johans gate og Stortinget.
Anmeldt 26. juli 2020

Ettersom jeg bodde på samme hotell som restauranten var i, så spiste jeg der ofte om kveldene. Maten var god, men noe begrenset i menyen. Asparges fra Pfalz i Tyskland smakte godt, men etter noen dager, så var de ikke mer av asparges. Fiskegrateng smakte godt, og var veldig mettende, men kanskje litt unødvendig med reker på toppen. Fiskegratengen var i hvert fall spesielt dandert opp. Japansk te ble også smakt. Noen ganger tok det litt lang tid før du ble ekspedert, men det varierte fra kveld til kveld.

1  Takk, Øyvind G

Anmeldt 8. mars 2020

Nå begynner dette å ligne på den gode, gamle Afternoon Tea vi var vant til. I dag fikk vi servert ferske, smakfulle snitter i motsetning til de tørre greiene vi har fått de to siste gangene vi har vært her. Varme, nystekte scones, herlig. Utvalget søte kaker på toppen var også mye bedre, ikke bare kaker basert på sjokolade. Og verdens hyggeligste danske servitør. Vi kommer snart igjen.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 843ko
Anmeldt 3. februar 2020

alltid perfekt i bibliotekbaren. smørbrødene ok kakene er magiske . servicen likeså. Taffelmusikk og en atmosfære som

1  Takk, Trond L
Anmeldt 26. januar 2020

Atmosfæren sitter i veggene. Lørdags formiddag og det er gjester ved alle bord. Så langt er alt som før. Vi vil spise lunsj og får det bestilte bordet 15 min forseint. Smørbrødene i disken er greie, men uten eleganse. Karbonadene og rødspetten er kalde og må monteres på kraftige skiver med grove agurkbiter og store salatblader.
En gresskarsalat er svært beskjeden og kommer uten brød.
Det har uten tvil skjedd en forandring på kjøkkenet og absolutt ikke til det bedre.

1  Takk, may s
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Vi var to par som besøkte Bristol for Afternoon Tea en lørdags ettermiddag.

Veldig ærverdig og flott sted. Hyggelig betjening.

Gode smaker, men syntes det var noe dårlig valuta for pengene. Smørbrødene var gode, og disse kunne det gjerne vært servert flere av. Blir litt for mye søtsaker for min del. Men det er kanskje slik afternoon Tea skal være. Teen var god, men ble fort kald.

Helt greit.

2  Takk, HegeNilsen

Reisende som så på Vinterhaven og Bibliotekbaren, så også på

Har du vært i Vinterhaven og Bibliotekbaren? Del dine erfaringer!