Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassisk konditori”

Vinterhaven og Bibliotekbaren
Vurdert som nr. 307 av 1 601 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I Vinterhaven og Bibliotekbaren spilles det levende pianomusikk hver dag mens det serveres deilig mat og god drikke. Disse rommene inneholder så mye sjel og historie at de er en opplevelse i seg selv. Afternoon Tea i Vinterhaven og Bibliotekbaren alle dager kl. 14.00-18.00. Hotel Bristol ligger midt i Oslo sentrum, ett kvartal fra Karl Johans gate og Stortinget.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Mandag ettermiddag, og tid for kaffe og kake. Her finner du klassisk kontinental atmosfære i Vinterhagen på Hotel Bristol. Klassiske omgivelser, bestilling ved bordene. Stor stoffserviett, stor kaffekanne og skikkelig stort kakestykke. Hyggelig servert i rolige omgivelser. Perfekt om du vil trekke deg tilbake fra hektisk gateliv!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, janinger2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (139)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 139 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig og flott atmosfære i dette ærverdige lokale. Betjeningen var rask på banen og tok i mot bestillingen og leverte drikken raskt. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

I går var vi tilbake på Bristol for Afternoon Tea og her svinger det veldig når det gjelder service. Maten var veldig bra, men servicen høyst fraværende og det var skuffende for etter mange besøk her har vi møtt så mange hyggelig servitører, alle hadde tydeligvis fri i går. En god dag å besøke salongen på, stille og rolig, lite folk og lite støy, men det hjelper ikke når man ikke føler seg velkommen. Toppen var da vi måtte vente en halvtime på regningen.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Ettersom jeg bodde på samme hotell som restauranten var i, så spiste jeg der ofte om kveldene. Maten var god, men noe begrenset i menyen. Asparges fra Pfalz i Tyskland smakte godt, men etter noen dager, så var de ikke mer av asparges. Fiskegrateng smakte godt, og var veldig mettende, men kanskje litt unødvendig med reker på toppen. Fiskegratengen var i hvert fall spesielt dandert opp. Japansk te ble også smakt. Noen ganger tok det litt lang tid før du ble ekspedert, men det varierte fra kveld til kveld.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Nå begynner dette å ligne på den gode, gamle Afternoon Tea vi var vant til. I dag fikk vi servert ferske, smakfulle snitter i motsetning til de tørre greiene vi har fått de to siste gangene vi har vært her. Varme, nystekte scones, herlig. Utvalget søte kaker på toppen var også mye bedre, ikke bare kaker basert på sjokolade. Og verdens hyggeligste danske servitør. Vi kommer snart igjen.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vinterhaven og Bibliotekbaren, så også på

 

Har du vært i Vinterhaven og Bibliotekbaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din