“Fantastisk service!”

Vinterhaven og Bibliotekbaren
Vurdert som nr. 329 av 2 123 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I Vinterhaven og Bibliotekbaren spilles det levende pianomusikk hver dag mens det serveres deilig mat og god drikke. Disse rommene inneholder så mye sjel og historie at de er en opplevelse i seg selv. Afternoon Tea i Vinterhaven og Bibliotekbaren alle dager kl. 14.00-18.00. Hotel Bristol ligger midt i Oslo sentrum, ett kvartal fra Karl Johans gate og Stortinget.
Anmeldt 7. november 2023

Jeg booket bord i Vinterhaven for lunch før teater. Dette er et populært og travelt sted en lørdag formiddag. Allikevel opplevde vi en helt utenom det vanlige god service - hvor mat ble gjort istand på forhånd(for at vi ikke skulle få det for travelt) - og hvor hovmester hadde full kontroll på bestillingen og tilogmed ringte oss på forhånd for å bidra til god logistikk. Imponert!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Sidsel R
Peter Skare Gåsholt, Owner på Vinterhaven og Bibliotekbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2024

Kjære Welhaven!
Tusen takk for at du deler din positive opplevelse med oss! Det gleder oss stort å høre at du hadde en eksepsjonelt god serviceopplevelse hos oss på Vinterhaven, spesielt i en travel periode som en lørdag formiddag.

Vi setter stor pris på din anerkjennelse av våre innsats, og det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere førsteklasses service. Det ville være en glede å ønske deg velkommen tilbake, og vi ser frem til å fortsette å imponere deg ved fremtidige besøk.

Takk igjen for at du valgte Vinterhaven, og vi håper du hadde en fantastisk teateropplevelse etter en herlig lunsj hos oss!

Med vennlig hilsen
Peter S. Gåsholt
Concierge, Hotel Bristol

Anmeldt 12. oktober 2023

Vi har i mange år bodd og spist høye smørbrød på Bristol. Jeg har anmeldt dette før og gjør det igjen. Det var mye bedre før. Smørbrødene var slik smørbrød skal være. Nå er de lavere og lagt på så my stasj at man ikke smaker det pålegget som ligger på toppen. Nå er det nok siste gang vi gidder å spise her.

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Takk, Trond L
Anmeldt 26. juli 2023 via mobile enheter

Dette stedet må ha Oslos beste smørbrød i tillegg byr de på svært hyggelige omgivelser. Byens beste kakao setter prikken over i’en. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, 702kristink
Anmeldt 5. februar 2023 via mobile enheter

Gjennomsnittlig mat og gjennomsnittlig service i staselige lokaler. Vi bestilte smørbrød som var greie og kaker som var en skuffelse

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Hilde V
Anmeldt 1. februar 2023

Familien skulle feire mitt årsjubileum, og hadde bestilt "Tea-time" bord på selveste Bristol hotells "Biblioteket". Dette var en utrolig hyggelig- og minneverdig opplevelse, fantastisk god- og rask service, herlige fat med små-mat og kaker, duftende aroma te, nydelig dekket bord, skjønn levende pianomusikk, fantastisk uforglemmelig bursdagsfeiring med stemning- og miljø! Kunne ikke ha blitt bedre, og anbefales! d:o)

Takk, jans0der

Reisende som så på Vinterhaven og Bibliotekbaren, så også på

Har du vært i Vinterhaven og Bibliotekbaren? Del dine erfaringer!