“Koselig lokale”

God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Var her på et tidspunkt med lite folk. Vi opplevde god service, et hyggelig lokale og maten smakte kjempegodt!
Dem kunne kanskje med fordel forsøkt å støy-isolere litt mer mot gaten på utsiden.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, joningev

Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig lokale. Bestilte bacalao, som i utgangspunktet smakte veldig lite, men kom seg med en masse salt og pepper. Klippfisken var litt for utvannet. Hadde litt uflaks med servitøren som var i dårlig humør, men de andre var hyggelige. Alt i alt en grei opplevelse

2  Takk, Inger-Hei
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

God fiskegryte, rask servering, hyggelig betjening og et godt alternativ for uformell men god middag.

2  Takk, SEinarn
Anmeldt 5. mars 2020

Hyggelig uformell atmosfære og hyggelig personale. Et sted man kan sitte å prate uten for nye støy. Maten var god uten å imponere. Og det var rause porsjoner. Vi spiste torsk og laks. Stort pluss for miljøprofilen.

1  Takk, 583espens
Anmeldt 1. mars 2020

Det er et veldig bra konsept, et hyggelig sted hvor du kan få mat basert på norske råvarer. Stort pluss for at det ikke var musikk, og at det det var gode omgivelser for å føre samtaler rundt bordet. Vi spiste reinsdyr, torsk og laks som hovedretter - alle gode - men manglet kanskje det lille ekstra. Vi ble ikke skuffet, men heller ikke veldig imponert. Det eneste som skuffet var den ene forretten, klippfiskcarpacho, den var rett og slett ikke god. Det var liksom verken klippfisk eller carpacho, men en slags fiskesalat. Klippfisk er en av Norges beste råvarer - og det kan lages mange spennende retter av den. Men alt i alt - en bra kveld, og vi kan gjerne komme tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, ElseGroG

Reisende som så på Elias Mat & Sant, så også på

Har du vært i Elias Mat & Sant? Del dine erfaringer!