“Beste burgeren i Oslo? Må”
Anmeldelse av Cafe Laundromat

Cafe Laundromat
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Beste burgeren i Oslo? Må prøves! Kan også anbefale pannekakene, engelsk frokost og kaffen! God service og rask service!

1  Takk, sveinolavheitmann

Anmeldt 11. mars 2020

Elendig service - følte deg uvelkommen og sure servitører i tillegg - ikke et sted som frister å besøke igjen

Dato for besøk: mars 2020
Takk, thomas2017
Anmeldt 18. februar 2020

Kjedelig mat og tidvis sure servitører. Kunne gjerne hatt bedre musikk og i større grad ivaretatt sjelen i de fine lokalene. Toalettene trenger en oppussing og burde vært rengjort bedre.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, sofie2010
Anmeldt 10. desember 2019

Servicen kunne vært bedre. Pannekakene var veldig gode og smoked out burgeren var ekstremt god. Pommes friten og aiolien var også kjempe god. Kommer tilbake:)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, emmakristine1
Anmeldt 23. oktober 2019

Til tross for den lune atmosfæren og det avslappede interiøret, fik jeg og mine tre venninner en lite trivelig opplevelse i form av dårlig service og feil mat. Det tok relativt lang tid før vi fikk bestille maten, og den ene bordvenninnen min måtte vente lenge på vinen hun bestilte. Servitørene hadde også klart å lage feil bestillinger til oss, slik at vi etter en lang periode med venting måtte vente enda lenger på å få riktig mat servert. Min andre bordvenninne har glutenallergi og opplevde kveldens største nedtur: kjøkkenpersonalet hadde klart å legge to store løkringer i burgeren hennes som hun ikke oppdaget etter at hun hadde spist nok til at hun ble dårlig. Dette skjedde til tross for at hun bestilte en glutenfri burger. Som et plaster på såret slapp hun heldigvis å betale for maten sin, men dette var såpass dårlig service at vi neppe kommer tilbake med det første.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Regine R

Reisende som så på Cafe Laundromat, så også på

Har du vært i Cafe Laundromat? Del dine erfaringer!