Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deres crepe-er er kjempegode!”
Anmeldelse av Creperie de Mari

Creperie de Mari
Vurdert som nr. 3 av 75 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 16
Kjøkken: Fransk, Gresk, Italiensk, Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt, Hurtigmat
Middagsalternativer: Lunsj, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Uteservering
Anmeldt 13. januar 2019

Jeg har bare smakt de søte crepe-ene herfra, og blant dem har jeg prøvd flere. Jeg synes alle jeg har smakt er veldig gode, men for noen av dem er prisen litt drøy. Teen og lemonaden er også veldig god! Den eneste ulempen er at det er litt trangt der, så jeg foretrekker ofte den som ligger ved Nasjonaltheateret.

Dato for besøk: november 2018
Takk, aroakh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (214)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 214 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Kanskje ikke det mest spennende og innbydende lokalene men maten var veldig god og vi kan absolutt anbefale det.

Dato for besøk: november 2018
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Store pannekaker med godt fyll bestående av lun kylling, skogsopp, soltørkede tomater. Andre med parmaskinke, chevre etc. Ikke noe å si hverken på smaken eller størrelsen på lefsa. Men det skulle nesten bare mangle når de koster 200kr pr stk. Men de fleste vil ikke trenge særlig påfyll av proteiner resten av dagen etter et måltid her. Kan også få dessertvarianter med krem, friske bær, nutella osv. Hyggelig sted å sitte og frotse pannekaker en regntung søndag.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Gode crepes, hyggelig betjening. Ikke et veldig spennende sted, men hyggelig for et lunchbesøk eller liknende.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, akullis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk gode pannekaker. En i reisefølget måtte ha glutenfritt, det var ikke noe problem. De sa at de vasket utstyret først, og stekte en i mellom. Virket til å ha gode rutiner. Både middagspannekakene og desserpannekakene var kjempegode!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Creperie de Mari, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Creperie de Mari? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.