Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig”
Anmeldelse av Creperie de Mari

Creperie de Mari
Vurdert som nr. 3 av 77 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 16
Kjøkken: Fransk, Gresk, Italiensk, Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt, Hurtigmat
Middagsalternativer: Lunsj, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Uteservering
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære , god crêpes og en beste appelsin juice jeg har fått på lenge. Ok priser og rask levering. Lite lokale .

Dato for besøk: august 2021
Takk, Christin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (213)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 213 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021

Veldig god mat. De ansatta var svært hyggelig og serviceinnstilt! Verd å dra innom om man er i Oslo.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tone_bjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble tatt i mot av en blid dame, og henvist til et koselig bord som stod støtt på gulvet. Gode stoler.
Menyen var variert, fristende og oversiktlig. Spesielle ønsker var uproblematisk.
Maten var raskt på bordet og alle varianter vi bestilte smakte helt utmerket. Kaffen var også spesielt god.
Topp opplevelse!

Små minuser var det dog, men det er å regne som subjektive bagateller:
- i overkant mye snøfrisk på ene retten
- litt kjedelige vegger i lokalet

Dato for besøk: juni 2021
Takk, the_paaz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Fine sitteplasser. Porsjoner man blir ordentlig mett av! Her har jeg gått alene, med familie, og med venner. Jeg føler meg like velkommen hver gang.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, fridasynnoeve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig hyggelig lite sted med fantastisk service! Både crêpes Oreo og crêpes de chef var en fulltreffer hos oss. God kaffe også, så hit skal vi igjen! Om ikke så lenge..:-)

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, tveitocecilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Creperie de Mari, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Creperie de Mari? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.