Brukte en regnværsdag i hovedstaden for å besøke reptilparken. Vi var ikke de eneste som hadde... les mer
Liten,men kjekk dyrepark. Var heldig da det var lite folk når vi var der. Veldig mange kjekke... les mer
Ble anbefalt dette av noen andre. For oss var det bortkastede penger. Dyrt og lite. Vanskelig å finne når man ikke er kjent i oslo
Kom klein som ett uvær på besøk til dette stedet med kidza til en kompis. Helt rått sted selv om det river i nesa av slage poop når man er så fyllesyk som jeg er i dag!
Veldig kjekt sted. Her er det masse slanger, edderkopper, alligator, aper og frosker. Ungene var i ekstase og løp fra sted til sted og lette etter de forskjellige dyrene. I tillegg veldig stas å få holde en ekte pytonslange. Anbefales!
Trange små lokaler med mye folk og mye lyd med små bur å se på gjorde ikke opplevelsen spesielt hyggelig.
Mange spennende reptiler å se, men var det var altfor trangt der og for mange folk til å se ordentlig på de ulike dyrene.
Trodde det bare var reptiler der, men det var også to små apekatter i et lite bur som jeg syntes ganske synd på. Lite å finne på for de og et altfor lite bur og jeg angret da på at jeg hadde dratt dit. Syntes det var triste små bur for de fleste, spesielt for skilpaddene og flere av de større slangene.
Litt lite men likevel et bredt utvalg av reptiler. Vi hadde det supert der, barna fikk også holde en slange.
Flotte dyr, et interessant sted å være. Litt lite og trangt lokale. Lite å se, spesielt sammenliget med prisen. Likevel, ble en grei opplevelse en regnværsdag.