Brukte en regnværsdag i hovedstaden for å besøke reptilparken. Vi var ikke de eneste som hadde... les mer
Liten,men kjekk dyrepark. Var heldig da det var lite folk når vi var der. Veldig mange kjekke... les mer
Mye dyr, fler av hver. Dårlig på smittevern da folk sto tett inne og flere ble sluppet inn før andre var gått ut.
Var en stor skuffelse. Liten og trang plass til begge dyrene og publikum. Dyrt og dårlig vedlikeholdt.
Tok med guttungen på 4 år på en spontan tur til Oslo og til reptilparken der vi fikk se masse spennende dyr, fikk også lov til å holde en slange noe som gjorde at både liten og stor dro hjem med et stort glis. Anbefales for barnefamilier
Om en har en liten time å slå ihjel kan dette være stedet å dra. Ligger kun en snar gåtur fra Karl Johan, så kan være et avbrekk.
Var heldig med at vi kom akkurat idet man kunne ta på en slange, så det var stas!🐍
Alt i alt tar det ikke lange tiden før en har sett alt. Hadde ikke beregnet en HEL formiddag her...😅 Men, morro så lenge det varer da.😉
Fin liten reptilpark men burde utvide med flere slanger. Ble mye små øgler. Syns også prisen var litt stiv, 150kr for voksen billett.
Vi var et par som ønsket innom her og hadde ikke store forventninger. Da vi kom inn var det lite folk (en torsdag formiddag). Det var flere forskjellige dyrearter, så det var mye å se. Obs. Det er veldig varmt der inne.